- 5 Şubat 2013
- 15.492
- 2.680
- 1.828
Bu arada biz niye pazartesi oynuyoruz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada biz niye pazartesi oynuyoruz
asamoah'i zorla tutmazlar bence
size güzel bi haber veryim bari.bilyosunuz 2 kanada da transfer yapılcak ama asıl önemli olay selcugun kulübeye cekilmesiydi.ali naci de bu yönde bi haber yapmış.
dayanilmiyor yav...az daha sabır kagan : )
valla bişey deyim mi ali nacinin selçuk haberi şu an mutlu etti beni.düşün o kadar nefret ediyorum,midem bulanıyoKeşke oynasa oynasada rezilliği ortaya çıksa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dayanilmiyor yav...
valla bişey deyim mi ali nacinin selçuk haberi şu an mutlu etti beni.düşün o kadar nefret ediyorum,midem bulanıyo
şu strinic haberi delirtti beni. asamoah olmayinca strinic ne lan? Nasıl kafa bu.. asamoah'in alternatifi baba rahman,kenedy falan olabilir anca.bu süreçler yaşanacak.sadece bazen fazla üst üste geliyo olumsuz duurmlar ve harbiden ana avrat sövmenin eşiginden dönüyorum.
feghouli taraftar korkusundan bile olur şu an.ufak tefek pürüzler,küçük pürüzler halledilmiycek şeyler degil.çözüldüğü an gelir.ki çözüldü belki de şu saatlerde.ali naci feghouli kayseri maçında sahada olabilir dedgine göre.haberde ilk 11e yazmış,gelişi rötar yapmazsa diye.şu strinic haberi delirtti beni. asamoah olmayinca strinic ne lan? Nasıl kafa bu.. asamoah'in alternatifi baba rahman,kenedy falan olabilir anca.
Strinic ne ..
Feghouli gelsinde bugün rahatlayalim bari
beinsports yarin olmazsa askıya alinacak dedi.. iyice sacmaladi bunlar bjktv2 oldular bildiğin ya. Olumlu havayi bozmaya çalışıyorlar gibime geldi.feghouli taraftar korkusundan bile olur şu an.ufak tefek pürüzler,küçük pürüzler halledilmiycek şeyler degil.çözüldüğü an gelir.ki çözüldü belki de şu saatlerde.ali naci feghouli kayseri maçında sahada olabilir dedgine göre.haberde ilk 11e yazmış,gelişi rötar yapmazsa diye.
Gelirler 508 mio tlden , 348 mio tl ye düşmüş.Kısaca klüp mali batakta.Bu tablo ile Başkanın GS sevgisi İVEDİ İSTİFAYI GEREKTİRİYOR
@suatbora