Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada biz niye pazartesi oynuyoruz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

ali naci feghoulinin gelişi gecikmezse ilk 11 oynayabilir demiş gazetede.olumsuz bi durum yok.

size güzel bi haber veryim bari.bilyosunuz 2 kanada da transfer yapılcak ama asıl önemli olay selcugun kulübeye cekilmesiydi.ali naci de bu yönde bi haber yapmış.

Keşke oynasa oynasada rezilliği ortaya çıksa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla bişey deyim mi ali nacinin selçuk haberi şu an mutlu etti beni.düşün o kadar nefret ediyorum,midem bulanıyo

Ali naci parasını alamamış heralde bu ara selçuktan yedek kalsın gene yalar rahat ol

bu süreçler yaşanacak.sadece bazen fazla üst üste geliyo olumsuz duurmlar ve harbiden ana avrat sövmenin eşiginden dönüyorum.
şu strinic haberi delirtti beni. asamoah olmayinca strinic ne lan? Nasıl kafa bu.. asamoah'in alternatifi baba rahman,kenedy falan olabilir anca.
Strinic ne ..
Feghouli gelsinde bugün rahatlayalim bari

denayer(toloi)
asamoah ya da baba rahman
nasri
konate

şart oglu şart.besıktaş ya da fenerbahce umrumda degil biz eksiklerimizi tamamladıktan sonra.ama bjk quaresma-babel-lens-talisca iken ön tarafta insan GALATASARAYA YAKIŞTIRAMIYO.ön taraf mükemmel olmalı.

şu strinic haberi delirtti beni. asamoah olmayinca strinic ne lan? Nasıl kafa bu.. asamoah'in alternatifi baba rahman,kenedy falan olabilir anca.
Strinic ne ..
Feghouli gelsinde bugün rahatlayalim bari
feghouli taraftar korkusundan bile olur şu an.ufak tefek pürüzler,küçük pürüzler halledilmiycek şeyler degil.çözüldüğü an gelir.ki çözüldü belki de şu saatlerde.ali naci feghouli kayseri maçında sahada olabilir dedgine göre.haberde ilk 11e yazmış,gelişi rötar yapmazsa diye.

Nasri buraya gelmeyi düşünüyorsa kesinlikle biz almalıyız. Bu bünye 2. Clichy faciasını kaldırmaz. Antalyaspor ne lan?

Gelirler 508 mio tlden , 348 mio tl ye düşmüş.Kısaca klüp mali batakta.Bu tablo ile Başkanın GS sevgisi İVEDİ İSTİFAYI GEREKTİRİYOR
@suatbora

her ne kadar beinsportsa kızsam da 1-2 gün önceki asamoah haberi juventusla anlaşma yolunda oldugumuz yönündeydi.hatta taşıdım buraya.ama olaki asamaoh olmadı stirnice herkes tepki koymalı.

feghouli taraftar korkusundan bile olur şu an.ufak tefek pürüzler,küçük pürüzler halledilmiycek şeyler degil.çözüldüğü an gelir.ki çözüldü belki de şu saatlerde.ali naci feghouli kayseri maçında sahada olabilir dedgine göre.haberde ilk 11e yazmış,gelişi rötar yapmazsa diye.
beinsports yarin olmazsa askıya alinacak dedi.. iyice sacmaladi bunlar bjktv2 oldular bildiğin ya. Olumlu havayi bozmaya çalışıyorlar gibime geldi.

Asamoahta nevzat hedef saptırma yapiyor olabilir tek yazan o çünkü.

Feghouli bence bitti bi sorun yok ama ben artik formayi giymesini istiyorum ya. Giysin göğsümüzü gere gere en iyi kanat bizde diyelim. Yetti artik

Gelirler 508 mio tlden , 348 mio tl ye düşmüş.Kısaca klüp mali batakta.Bu tablo ile Başkanın GS sevgisi İVEDİ İSTİFAYI GEREKTİRİYOR
@suatbora

Acilen şampiyon olup cl ye gitmek lazım

Bugün buralar yanacak yanacak.

Asamoah yattı, saat 02.30 olmuş, orada 01.30 desek sızmıştır şimdiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt