Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli gelir de bizim sol bek siparişi vardı, noldu o iş?
gazetecilerin bir dediği bir dediğine uymuyo asamoah müspet diyolar sonra aradan zaman geçince zora girdi asamoah rota strinice döndü diyolar .. bıktımm ben strinic gibi faydasız adamları istemiyoruz

Feg Cumaya katilmak için Yarin sabah gelir

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

serdar yine sakatmis. ben bu adama ve bu çöpü alanlara sövmekten sıkıldim dunyada bu kadar leş bi topcu yok bu ne lan 10 gunde bir 20 gün sakat.

Gelip gelmeyeceğini kesinleşmesi henüz. Geleceğini varsayalım; Ben bu adamı izlemedim ama Juventus ta geçen seneki istatistikleri hiç iyi değil. Sanırım sadece 1 asisti var. Hangi kritere göre mevkisinin en iyisi olur diye yazdın, merak ettim doğrusu.
İstatistik mini etek gibidir lafını hatırlatırım Asamoah tartışmasız büyük katkı sağlar adam domuz gibi topu aldımı ayağına almak çok zor ayağıda düzgün tam aranan kan

[FONT=&quot]Kwadwo Asamoah, 1 yıllık kontratının kaldığını hatırlatarak; Galatasaray’a gitmek için kulübünden izin istedi. (Fanatik)[/FONT]

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nda yeni başkan bugün seçilecek.

Adaylar

▪️Dursun Özbek
▪️Sadık Dik (Osmanlıspor)

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Serdari 1-2 ye bakmadan yollamak lazım. Adam yatarak para kazanarak eminim çoğu oyuncununda isteğini bozuyordur. Lanet olsun boyle topcuya

Gökhan Zan'a sövüyorduk ama serdardan daha fazla katkı verdi. Bu serdar geldiğinden beri sakat. Bir insan hiç mi utanmaz lan kendini güçlendirmeye hiç mi çalışmaz. İyileşiyor sakatlanması için maça bile çıkmasına gerek yok adam yolda yürürken sakatlanıyor

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdari 1-2 ye bakmadan yollamak lazım. Adam yatarak para kazanarak eminim çoğu oyuncununda isteğini bozuyordur. Lanet olsun boyle topcuya
tam dayaklık ya adamın faydası yok ahmet ve serdar 1 defans etmiyo korayı niye düşünmezler anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt