Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun kulüpler birliği peşinde koşacağına transferlerini bitir önce lig başlıyo yarın!

Ciddi manada hala haber çıkmadıgına göre feguli bugün de gelmeyecek demek. Bu da transfer askıya alındı anlamına geliyor bein'e göre. Geçmiş olsun dostlar

2 saat içinde net uçak saati haberinin girilmesi lazım. Girilmezse geçmiş olsun diyebiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

başlığı "Feghouli Nöbeti" olarak güncelleyeceğim en sonunda. çıldırttı bizi kel.

Ahmet bulut bile dün "yarın feghouli gelir" demedi mi, bizi mi oyalıyor bu feghouli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray başkanı göz göre gore yalan söylüyor. Dün akşam feghouli az pürüz var hallolur dedi nerde? Feghouli işi başkan, cenk yalanları ile geçti

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• kendisi ile ilgili olarak hayırlı olsun dedikten sonra daha fazla yazmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. karamsar olmayı gerektirecek bir durum yok. içiniz rahat olsun.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 10 ağustos 2017 09:04)

[TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"][/TD]

Üstad geldi diyor bi nebze rahatladım​

Galatasaray başkanı göz göre gore yalan söylüyor. Dün akşam feghouli az pürüz var hallolur dedi nerde? Feghouli işi başkan, cenk yalanları ile geçti

Aga adam 3 senedir hep yalan söylüyor yani alistik artik.

Ben tek bir lafina inanmiyorum bu adamin. Handi derler ya on lafindan dokuzu yalan diye, bu Dursun da on lafindan onbiri yalan. O derece yani.

• daha kaç kere yazacağım bilmiyorum ama kendisi ile ilgili bir girişimimiz yoktur. 2017 model ibrahimovic olayı. fatih terim'i isteyen taraftarların sesini kesmek için apar topar lucescu'ya giden yönetim şimdi de arda turan'a sarıldı. el altından haber yaptırıyorlar. transfer dönemi bitince uyanır insanlar...
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 10 ağustos 2017 08:51)

Rahatlayalım bu barzo da gelmiyor​

Federasyon yeni sezon öncesi regülasyonları açıkladı! 21 kişilik maç kadrosu, 12 yabancı ve en az 14 yerli oyuncu.

14 türk oyuncumuz var mi adam gibi -D
Eray İsmail Tarık Serdar Ahmet Koray Ozan Tolga Selçuk Recep Yasin Atalay Emrah Eren

14 var Sinan giderse.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

• kendisi ile ilgili olarak hayırlı olsun dedikten sonra daha fazla yazmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. karamsar olmayı gerektirecek bir durum yok. içiniz rahat olsun.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 10 ağustos 2017 09:04)

Üstad geldi diyor bi nebze rahatladım​
Bu konuda salladı çok açık. 3 gün önce resmen Galatasaray da dedi. Dün pürüzler için toplantı yaptı başkan. Inandirici değil bu konuda. Resmen olsa neden gelmez bir Adam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt