Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda salladı çok açık. 3 gün önce resmen Galatasaray da dedi. Dün pürüzler için toplantı yaptı başkan. Inandirici değil bu konuda. Resmen olsa neden gelmez bir Adam?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
resmen geldi dedi de gün vermedi. Bilmiyorum zaten içimin rahat olmadığı kısmı o bir türlü açıklamadık adamı. Hayır taşınmak için hazırlık yapıyor desen, fernando da bu durumdaydı adam 2 güne taşıdı evini.

:h :h :h

Ekli dosyalar

• ERTERTE.webp
    ERTERTE.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 66
  • ASDADA.webp
    ASDADA.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 119
Bu konuda salladı çok açık. 3 gün önce resmen Galatasaray da dedi. Dün pürüzler için toplantı yaptı başkan. Inandirici değil bu konuda. Resmen olsa neden gelmez bir Adam?

feghouli üzerinden kimseyi suçlayamayız tek suçlu yönetim herkes fail oldu yöneticiler bile bilmeiyor ne zman geleceğini

resmen geldi dedi de gün vermedi. Bilmiyorum zaten içimin rahat olmadığı kısmı o bir türlü açıklamadık adamı. Hayır taşınmak için hazırlık yapıyor desen, fernando da bu durumdaydı adam 2 güne taşıdı evini.
Pürüzler olduğu belli. Feghouli çok paracı bir tıp o da belli. Fernando alacaklarından feragat etti bir kısım hemen geldi hazırlık maçında da oynadı. Fernando belli adam futbol oynamak için geldi ve geldiği takım daha büyük bir takım city şampiyonluğa oynuyor

Cenk ergun, Feguli için kampta odası hazır diyeli bir ay oldu.

transfer sezonunun en sessiz gününü yaşıyoruz resmen 1 tane uydurma haber bile yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt