Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünde gelmedi :) abi yemin ediyorum şu feghouli olayı sinirlerimi bozdu artık dalgasını geçmek istiyorum ya

Ulan bir kulüp başkanı olsun pürüzler çözülürse yarın gelecek desin bugünde sorudan alel acele kaçsın,lan olmayacak de gerçek buysa ne diye tırıvırı yapıyosunuz.Sanki Feghouliden başka adam yok

Giuliano asist kralı olur nede olsa rakip aldı

Son düzenleme:
Feghouli isi yatarsa Volkan Sen'i alacaklar diye korkuyorum.

Takimin beyinsizlik oranini yeniden yükseltmesinler hazir Sabri Semih gibi adamlardan kurtulmusken.

Feghouli yatarsa direk Nani ile temasa geçmek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puruz denilen sey muhtemelen imza parasi. feghouli odeyin diyor, west ham 1 sene oynadin haketmedin diyor.
Cozulmesi zor bu konunun, Lassana Diarra'nin cezasi gibi birsey iste.

Haber var mı diye bakıyoruz 1 haftadır 5-10 tane kisi o yatmış bu yatmış postunu okuyup duruyoruz gına geldi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eğer gelmeyecekse Nasri veya Nani alınabilir. İkisi de sol ayaklı oyuncular ama sağda da, solda da oynayabiliyorlar. Bence ikisini de almalıyız o ayrı konu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Inter, PSG'nin 24 yaşındaki sağ beki Serge Aurier ile anlaşma sağladı ve kulübüyle görüşmelere başladı. (Sky Italia)

Suçlarım neden suçlamayayım? O zaman adam resmen Galatasaray da demeyecek bilmiyorsa. Salladığı çok açık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

renktaş adamlar duymcu adı üstünde..en güvenilen haber kanalları gün verdi tutmadı..başkan yarın perşembe gelecek gibi konuştu yine yok ortalıkta.. resmen dediyse bencce bitmiştir o iş ama gün konusunda herkes yanılıyor

renktaş adamlar duymcu adı üstünde..en güvenilen haber kanalları gün verdi tutmadı..başkan yarın perşembe gelecek gibi konuştu yine yok ortalıkta.. resmen dediyse bencce bitmiştir o iş ama gün konusunda herkes yanılıyor
Umarım bitmiştir ama herkesi çok gerdi ve yıprattı bu transfer. Olmuyorsa alternatif bakmalı. Lig başladı kanatta yasin ve gary oynayacak takımın kalitesisin çok altında

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt