Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puruz denilen sey muhtemelen imza parasi. feghouli odeyin diyor, west ham 1 sene oynadin haketmedin diyor.
Cozulmesi zor bu konunun, Lassana Diarra'nin cezasi gibi birsey iste.
Hayır çözülmesi zpor değil orda olay büyüktü 10 milyondu cezası Lassın.. Bundaki imza parası o kadar büyük meblağ değil.. Zaten bi ara 8 milyon bonservis lafarı çıkmıştı yani üstüne eklesen bile lass daki kadar fazla değil ama ödeme yöntemi taksit zamanları vs gibi duruyo olay

Son düzenleme:
1.3 milyondan 3 yıl.. ilk yılı adam oynamadan imza attığında verdiler desek 2.6 milyon euro..Yok vermedilerse 3.9 milyon euro

10m diaye 10m belhanda yıllık maliyetleri feg de sorunun para olduğunu düşünmüyorum var bu işte iş ama açıklamıyor kimse. kendi alacağı dahi olsa sorunun o olduğuna inanmıyorum.

S.a

tumblr_static_bp8eb6ob9a80g0cgswk888gc4.gif

betis boudebouzu 7 milyon €ya almış şaka gibi..

edit:istatistiklerine de bakayım dedim 33 maç 11 gol 9 asist ligue 1 için çok iyi

Son düzenleme:
Coutinhoya 100 M verilir mi lan,Liverpoolda malmış o paraya satmıyor bu adamı

10m diaye 10m belhanda yıllık maliyetleri feg de sorunun para olduğunu düşünmüyorum var bu işte iş ama açıklamıyor kimse. kendi alacağı dahi olsa sorunun o olduğuna inanmıyorum.

dümen tutuluyor adam 27 yaşında başka klüplerden teklif bekliyor sanırım kimsede bizden aldığı parayı vermez yarında gelmezse transfer olumsuz olacak gibi ama yönetimde asıl kabahat baktın farklı bir durum var niye gidip başka sağ kanat oyuncuları ile görüşülmez çoktan bitmesi gereken bir transferdi.
Neyse yarın belli olur neyin ne olduğu ama oyuncuda yada klübünde bir sorun olsaydı çoktan yazılıp çizilirdi medyada oyuncu paragözün tekide olabilir yani kaç aydır nasıl bir alacağı varsa alamadı bir türlü her şey karışık bu transferde ama rengim yarın belli olur

15.20 itibariyle hiç haber düşmedi henüz. En azından bu akşam gelecekse 2 saat içinde net saat vermeleri lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kapalı Tribün Sakin‏ @ASYKAPALITRIBUN
İşte o an; Feghouli arıyor 0:21

Twitter

Ulan Fernando gibi kariyer olarakta kalite olarak Feghouliden 2 gömlek iyi adam tak diye geliyor,Fehuli denen eleman ise ilk maça yetişmemek için elinden geleni yapıyor

Barca Griezman-Dembele paketi yapsın Neymar parasına .. muhteşem olurdu gerçi ATL satmaz şu ara transfer yasağı var

O değil de medyada selçuk ilk 11 de diye şeyler yazıyor bu nedir ya.

Umarım algı operasyonundan ibarettir.

feguliiiiii ?❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt