Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fesli Sınayderrrrrrrrrrrr
Didiye Drogbaaaaaaaaaaa
Emanuel Ebuyeeeeeeeeee
Fernando Musleraaaaaaaaaa
Felipe Meloooooooooooooooo
Bu adamları getirdik alt tarafı Fehuli gelmiyor

3c011403d818e63b42f522b6985117a8.jpg
Ergün Pembe ile Hasan Şaş in hikayesine benzemiş isimleri yanlış hatırlamıyorsam.Sol önde oynayan Hasan Şaş oyundan atılmış,sol bek Ergün bunun farkında değil.Mactan sonra soyunma odasında Hasan Şaş a cikisiyor.Oglum maç boyunca hiç yardıma gelmedin, anam ağladı tek başına savunma yapmaktan.Hasan da mahcup bir edayla; kırmızı kart gördüm,ondan yardima gelemedim.???

Tudor; Carole, Cavanda, De Jong ve Donk'un takımdan ayrılmalarını istiyor. Linnes'in de başka bir takıma kiralanması gündemde. (Milliyet)

Hakan Balta'nın menajeri Ahmet Bulut: "3 kulüp istiyor. Teklifler de yapıldı ama Hakan ayrılmak istemiyor." (Futbol Arena)

Abv

linnes kiralanamaz.alternatif yok.tarık malı mı olacak alternatif?

Ulan feg kafayı yedirttin lan hepimize geliceksen gel her dakika bakmaktan işe güce odaklanamıyoruz drogbayı sneijderi böyle beklemedik sen kimsin ey feguli..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakan Balta, 1.25M € olan parasını alması halinde gidebileceğini, aksi takdirde 1 yıl top oynamamayı göze alacağını söyledi. (Futbol Arena)

quakerle ikisi de aynı hemen hemen

problem yok geldi dediler feghouli için, gün vermedikleri için daha güvenilir nispeten.
quaker arda ile temas yok dedi askın arda barça tarafını hallederse bitecek diyor.

Aynen Quakere çöp dedim ama son günlerdeki dediklerinde hiç yanılmıyor,Sinanı güya sattık medyaya göre ama hala ortada bişey yok diyordu

Hakan Balta kulübün evladı falandır güya altyapıdan olmayan bütün yerliler kan emici takımda,Sabri ve Semihe çok sövdük ama adam gibi adamlar bence öbürlerinden çok daha karakterliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt