- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Oyle olmadigini soyluyorum iste ,senin evet demenle oylemi oluyorEvet forumda ne gerek var diyen fenerlileri tirstiran adam
SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle olmadigini soyluyorum iste ,senin evet demenle oylemi oluyorEvet forumda ne gerek var diyen fenerlileri tirstiran adam
parasut agaca takilir itfaiye bekleriz kesin, itfaiye de trafige takilir gelemez.feghouli helikopterle tt arena semalarından paraşütle maça inecekmiş bilgisi geldi şuan.
rahatlayın renkdolarım.
hayirlisi olsun gelmezse gelmesin, hic kimse Galatasaray'dan buyuk degil.Alternatiften bahsedilmeye baslandiysa fehuli gelmiyor HO.
Yahu gelmezse gelmesin su kel ne kadar abartildi inanamıyorum. Yillik 3 5 verebiliyosan adam bulmak kolay yeterki zamani daraltmasin kel
SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SA. Fehuli denen hiyarağasi hala gelmedi mi
Lens bizi tercih etmezdi. 40 yillik bejekeli gibi konusmusLensi almayarak büyük mallık ettik. Adam bi kere trde oynamaya istekli. Bu yavşak ise uc aydır naz yapıyor. Belli ki başka yerden bir teklif gelse hoplaya zıplaya gidecek.