Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve 15 verirse spinazaollo alir, teklif 13. Asamuah sol seritte kopru trafiginden kurtulsun :-)

9820995b48e37af8d8a7f02735fa8373.jpg

nerdesin fegg

GSmizin sembolü artık degısmelı aslan yerıne ejderha olsa daha cok dikkat ceker avrupa da

lan biz feghouliyi 2 aydir beklerken, adamlar o ara Negredo ve medeli getirdi

FLAŞ!!

SKY Calciomercato: Inter, Medel'i 3 milyon Euro bonservis + sonraki satıştan kar ile Beşiktaş'a sattı.

Yapma renktaş adamı Şener ipe diziyor Strinic çok iyi değil ama Caroledan iyi olması için tek yapması gereken savunmayı bilmesi,bunu biliyor hiç değilse
usta bilmesin ya gelmesin ..
Bizde çöp çok
Senle beni koysan sağa sola tarik carole linnesten iyi oynariz zaten olay bu değil. Sen strinice 3m bonservis 2 maas verdiginde otomatikmen verecegi zarardan
Carole>strinic oluyor durum

9 Milyona Ndiaye bile Medelden daha önemli bence bizim için,Fernando-Medel ile kabız bir takım olurduk

Soru:

2.5 milyona Medel mi
9 milyona Ndiaye mi
İhtiyacımız olan oyuncu profili olmadığı için elbette Ndiaye. Ancak bu paraya gelmesi rezalet oldu. Orası ayrı konu. Yoksa ihtiyacımız olan oyuncu profilinde. Bu paraya daha iyisi bulunmaz mıyıdı? Bence bulunurdu ama giren girdi artık. Beni bonservisten çok yıllık düşündürüyor. 500K alan adama 2.7M verilir mi ya. Düpedüz komisyon yiyor bu şerefsizler.

Üstelik 5.5'a aldığımız Fernando kalite olarak da, isim olarak da Medel'i donunda sallar. Fernando'yu 5.5M'a aldığımız yerde Medel 3M ise kendi piyasasına göre normal ama Fernando'ya göre pahalı...

ndiaye > 2xmedel
Medelden hic hazzetmem. sevmedigim bi oyuncu. ndiaye bjkde olsa mesela inanilmaz derecede katki saglar medele kıyasla.

Gecmiste hatirlayanlar bilir bruma olayinda ne kadar bilgi topladigimi ya da hergun takip ettigimi, sirada asamuah var. Feghuli ne zaman istersen gelsin. :-)

Feghouli yarın istanbula geliyormuş ya hiç inanmıyorum ve artık gülüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt