Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habib Antar: Evet bir görüşmemiz oldu ancak feghouli hakkında değil. Feghouli'nin meselesi kulüp ile kendi arasında .

Habib Antar aynı zamanda Strinic'in de menajeri.

Okay yokuslunun fiyati kactir acaba

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Metalist karkiv den sol bek alsak bu ligi sallar.

Metalist in oyununu hep sevmişimdir sistem takımı. Topçuları da hep disiplinli olmuştur.

Bunu neden yazdım bilmiyorum. Sanırım dipteyim.

feguliiiiii ?❤

Ndiaye 10 numarada oynarsa Kayserinin içinden geçer....aslında devre arası selçuku trabzona kakıp bir tane rotasyona girecek iyi bir 8 numara bulsak güzel olur

Ndiaye tam olarak 8 numaradır bunu niye kabullenmiyor taraftarımız çözemiyorum. Adam ağzıyla söyledi. Osmanlı'dan önce de 8 numara idi.

Metalist karkiv den sol bek alsak bu ligi sallar.

Metalist in oyununu hep sevmişimdir sistem takımı. Topçuları da hep disiplinli olmuştur.

Bunu neden yazdım bilmiyorum. Sanırım dipteyim.

feguliiiiii

Renkdas Bu ne biçim bir yorumdur

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Ndiaye 8 numarada mutluyum diyor bizim ıhtıyacımız da 8 numara idi zaten.

Şimdi ndiaye 10 numara olarak oynatılsa bize getirisi değil götürüsü olur

feguliiiiii ?❤

Ndiaye 10 numarada oynarsa Kayserinin içinden geçer....aslında devre arası selçuku trabzona kakıp bir tane rotasyona girecek iyi bir 8 numara bulsak güzel olur

Aynen öyle rentaşım Selçuk+Tolga-Donk-Dejong yerine Érick Gutiérrez-Orbelín Pineda-Azubuike-A. Biyogo Poko-Bongani Zungu veya Pablo Galdames gibi 1-2 tane orta sahamız olsaydı süper olurdu

Nevzat iş bitti diyip durdu hala görüşülüyor diyor neyse zaten Nevzat çöp Aşkın bitti diyorsa bitmiştir.

Beyler metalist takimi kalmadi adamlar kulübü kapatti sikeci cikti paralari da kalmadi

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Para poop nasıl olsa tabi yaaa ortasaha sol bek sol kanat stoper yedek forvet felan hepsini alalım sonra da kulübü googlea devrederız

feguliiiiii ?❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt