Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sure verilmis olmasi bu kapiya cikar zaten.Yarına kadar süre verildi gelmezse vazgeçilecek tarzı bir haber.
şükrü sen bilirsin feghouli bjk nin kanatlarından iyimi
[SUB]Digitürk üyeleri tff 1.ligi izleyebilecek mi ücretsiz? Yoksa ona da mı paket istiyorlar[/SUB]
Ben begenmiyorum mesela, ama bana acimana da gerek yok. Eyvallah yinede.Arkadaşlar Ivan Strinici beğenmeyen arkadaşlara acıyorum. Tamam eyvallah bir Asamoah değil ancak. Linnestende Carole dende 2-3 gömlek üst bir eleman. Düzenli oynadığında 4-5 asist yapar. Mariano gibi hucumu çok güçlü olmasada gideri var .Savunması bayağa sağlam. Asamoah olmayacaksa en iyi alternatif Strinic. Eğer Strinic gelirse zaten oynadığı oyundan kesinlikle memnun kalacaksınız. Asamoah isminden sonra biraz sönük kaldı ama yapacak birşey yok. Bu arada bu forumda Strinicle ilgili yoruma falan rastlamadım daha çok diğer sosyal medya sitelerinde gördügüm için söylüyorum.
Iyi oyuncu ama gecen sezon 24 milyon euro vermisler. Bizim aradigimiz adam da degil bence, hizli bir stoper degil cunku.