Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BeIN masabaşı habercilik yapıyor. Onlar habercilik yapmasın saçma sapan yetersiz adamlarla spor programı ve bjk güzellemesi yapsınlar bol bol.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasri geldi mı ?

hqdefault.jpg

Nasri gündem dağıtmak için sunulan isim gelme ihtimali bile yok. Gelirse sola Arda gelicek. Gelmezse adam alınacağını düşünmüyorum. Ki alınacaksa asla nasri gelmesin.

Feghouliden bize yönelik tek bir mesaj var mı? Bu kadar kesin dedikten sonra sorun çıkmaz normalde ama dursun var işte.

Bence ortaya çıkcak kadro bu malesef selçuk kesilmez asomoah da zor

Muslera
Mariano Maicon Serdar Strinic
Fernando Selçuk
Feghouli Ndiaye Belhanda
Gomis

Tudorun kafasındaki bence bu ama bir Denayer alınsa süper olr

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Goal Türkiye‏@GoalTurkiye
Galatasaray, Feghouli için West Ham United'a 4,5 milyon euro ödeyecek. @Milliyet

Bence ortaya çıkcak kadro bu malesef selçuk kesilmez asomoah da zor

Muslera
Mariano Maicon Serdar Strinic
Fernando Selçuk
Feghouli Ndiaye Belhanda
Gomis

Tudorun kafasındaki bence bu ama bir Denayer alınsa süper olr

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen antrenmanda denediği ilk 11 : Muslera-Mariano-Maicon-Ahmet-Linnes-Ndiaye-Fernando-Belhanda-Yasin-Rodriguez-Gomis. Yani bilip bilmeden konuşmayalım. Maçta illa bu 11 olur demiyorum ama %70 bu olucak. Feghouli gelirse o eklenir. Gelmezse belki selçuk fernando 2 lisi oynar.

Psg'den kiralık adam bakmak lazım..Yardımcı olsun artık katarlılar bir şey yapsınlar

Beinsports hafta sonu gelecek demiş Feghouli için ona göre hazırlayın da kendinizi hemen küfre başlamayın. Zaten böyle basit mevzular için niye küfredilir onu da çözemedim de.

karabükün sol bekine bile razıyım bizim hırvat onu cok iyi oynatmıstı karabükte adam gecirmiyordu resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt