Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi Hakan balta, Nigel,Tarık,Carole,Tolga,Selçuk,Yasin,Sinan,Umut defolup gitme vakti. Daha neyi bekliyorsunuz ? Oynamadan para kazanmayı mı ?

bunları satamıyorsan yıldıracaksın.

öyle nezih klübüz ki milyon eurolar verdiğimiz adamlar yatarak para kazansa bile birşey diyemiyoruz.

bak beşiktaş nasıl gönderiyor çat diye.

Resmen kısır döngü gibi oldu artık. Bugün de yarın geliyor diyecekler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aly Cissokho'nun Yeni Malatya'ya gelmesi ve bahsettiği proje büyük bir projenin sonucu olmalı. Türkiye Ligi'nin Avrupa'da yayınlanacak olması bu tip adamları Anadolu takımlarına rahatlıkla getirebiliyor artık.

Aly Cissokho'dan Yeni Malatyaspor'a transferi için itiraf | Türkiye transfer haberleri

''Açıklamada, Süper Lig takımlarının yaz transfer sezonunda birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna kattığı hatırlatılarak haftada 4 maçın canlı olarak yayınlanmasının planlandığı ifade edildi.
Fransa 1. Futbol Ligi’nde uzun yıllar forma giyen Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Mathieu Valbuena ve Jeremy Menez, Real Madrid’de uzun yıllar oynayan Portekizli yıldız futbolcu Pepe’nin yanı sıra dünyaca ünlü Fransız teknik adam Paul Le Guen de gelecek sezon Süper Lig’de görev alacak.''

sağ kanat geldi ya şimdi

herkes söylenmeye baslar stoper yoookk sol bek yoookkk sllfsdsdfsdşsdfşk :)

guiliano belini döndüremiyor arkadaslar.

belhanda daha atletik bir topcu.

sadece ritmini bulması lazım.

YouTube

bakın mac boyunca yaptıklarına ne demek istedigimi anlarsınız.
Allahım ya, video resmen eziyet yarıda kapattım. Tek maçtan adamı gömmek huyum değildir ama bu adam böyleyse bi bok yapamaz. Belhanda yerine bunu alalım diyen net art niyetlidir yahu. Belhanda'nın kramponlarını taşıyamaz bu adam. Belhanda bileklerine son derece hakim, dar alanlardan kolaylıkla çıkabilen, bu adama göre de daha güçlü bir oyuncu. Ben de asist ve gol sayısına bakarak bi bok sandım anasını satayım. 10 numara diye aldıkları adam bu mu şimdi? :asd22:

Son düzenleme:
Aboubakara bir de 3 milyon kiralama bedeli odedilerdi.

Ayrica 30 yasindaki Medel bize gelse gazete replikleri soyle degisirdi.

32 yasindaki bitik cuce adama 3 yillik sozlesme imzalatiyorsun. Primlerle 55 milyon lira para veriyorsun !!

Simdi bjk de? Gazeteler : bjk mukemmel isler yapiyor transferde! 2 milyonu 5 taksitte odiycek bjk! Iste transfer basarisi!!

Ulan talisca gitse takim orta ve ileri uc elemanlari 33 yas ortalamasinda be!!
Medel dünyanın en iyi orta sahası oldu bir anda. Biz medeli almış olsak herkes çöp derdi bu forumda eminim. Fernandoyu da 5e aldık biz kariyer ve yetenek olarak medelle kıyaslanamaz bile.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buz adam hakan balta stoper alınmıyorsa 1 sene daha kalmalı.

ama cok ağır oluruz öyle de

Allahım ya, video resmen eziyet yarıda kapattım. Tek maçtan adamı gömmek huyum değildir ama bu adam böyleyse bi bok yapamaz. Belhanda yerine bunu alalım diyen net art niyetlidir yahu. Belhanda'nın kramponlarını taşıyamaz bu adam. Belhanda bikelerine son derece hakim, dar alanlardan kolaylıkla çıkabilen, bu adama göre de daha güçlü bir oyuncu. Ben de asist ve gol sayısına bakarak bi bok sandım anasını satayım. 10 numara diye aldıkları adam bu mu şimdi? :asd22:

hay çok yaşa renkdaş.

bende sözde kalmasın diye ıspatlı video koydum bu sebeple.

kesinlikle belhanda > guliano.

anderlecht den kötü topcu cıkmaz renkdas

Kendi liginde yardırabilir tehlike yaratabilir dersin ama Gana Milli takımına karşı adamı tutamıyorlar. Benfica'dan Murillo'yu, Atletico'dan Bernard Mensah'ı da kiraladı Kasımpaşa. Çok keyifli bir lig olacak bu sezon. İlk defa heyecanlanıyorum ligin başlamasına ilginç bir şekilde :D

Bizim takımın son iki sezondaki en temel problemi ne diye sorsan bana rakip kaleye çok yavaş gitmek ve savunma hattının uyumsuz olması derim. Rakip kaleye yavaş gitmemizin en büyük nedeni orta sahamızın temposuz ve güçsüz oyunculardan oluştuğu gerçeğiydi. Diğer önemli nedeni kanat ve bek oyuncularının yeterli katkıyı verememesiydi Bruma hariç. Orta sahadaki sorun Fernando ve Ndiaye ile giderilecek gibi gözüküyor. Ki burası çok kritik bölge. Ligde şampiyonu orta saha ikilisi belirliyor genel olarak. Kanat ve bek oyuncularının geçmiş yıllardaki sorununu da inşallah transferler ile çözeriz. Savunma hattına gelirsek ben bu bölgeden hala çok korkuyorum. Yine özellikle stoper kaynaklı basit goller yiyebileceğimizi düşünüyorum.

Kendi liginde yardırabilir tehlike yaratabilir dersin ama Gana Milli takımına karşı adamı tutamıyorlar. Benfica'dan Murillo'yu, Atletico'dan Bernard Mensah'ı da kiraladı Kasımpaşa. Çok keyifli bir lig olacak bu sezon. İlk defa heyecanlanıyorum ligin başlamasına ilginç bir şekilde :D

ben söyle söyleyim ligdeki bütün takımlar artık güzel transferler yapmaya basladı

böyle oyuncular geldikce lige iyi oyuncu getirmek daha da kolay oluyor

Bizim takımın son iki sezondaki en temel problemi ne diye sorsan bana rakip kaleye çok yavaş gitmek ve savunma hattının uyumsuz olması derim. Rakip kaleye yavaş gitmemizin en büyük nedeni orta sahamızın temposuz ve güçsüz oyunculardan oluştuğu gerçeğiydi. Diğer önemli nedeni kanat ve bek oyuncularının yeterli katkıyı verememesiydi Bruma hariç. Orta sahadaki sorun Fernando ve Ndiaye ile giderilecek gibi gözüküyor. Ki burası çok kritik bölge. Ligde şampiyonu orta saha ikilisi belirliyor genel olarak. Kanat ve bek oyuncularının geçmiş yıllardaki sorununu da inşallah transferler ile çözeriz. Savunma hattına gelirsek ben bu bölgeden hala çok korkuyorum. Yine özellikle stoper kaynaklı basit goller yiyebileceğimizi düşünüyorum.

işte arda bu nedenle gelmemeli

temposuz bu takıma kanat arda el freni olur ancak ortasahada 8 numara olabilir.

mevcut kadroda kendisine yer yok

13.22 itibariyle tıs yok Ciguli'de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feghoulinin fifa 17 de gücünü 100 üzerinden 58 vermisler

bu kadar gücsüz bir topcu mu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt