- 21 Ocak 2010
- 72.684
- 51.113
- 5.003
[FONT="]Feghouli yetişirse bugün, aksi taktirde yarın İstanbul’a gelecek.[/FONT]
[FONT="](Milliyet) [/FONT]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahım ya, video resmen eziyet yarıda kapattım. Tek maçtan adamı gömmek huyum değildir ama bu adam böyleyse bi bok yapamaz. Belhanda yerine bunu alalım diyen net art niyetlidir yahu. Belhanda'nın kramponlarını taşıyamaz bu adam. Belhanda bileklerine son derece hakim, dar alanlardan kolaylıkla çıkabilen, bu adama göre de daha güçlü bir oyuncu. Ben de asist ve gol sayısına bakarak bi bok sandım anasını satayım. 10 numara diye aldıkları adam bu mu şimdi? :asd22:

Bana doğru uzaktan bir şey kabarıyor[FONT="]Feghouli yetişirse bugün, aksi taktirde yarın İstanbul’a gelecek.[/FONT]
[FONT="]Feghouli yetişirse bugün, aksi taktirde yarın İstanbul’a gelecek.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT="](Milliyet) [/FONT]
Ne dediklerini kendileri bile bilmiyorHafta içinde İstanbul’a gelmesi beklenirken, ödeme planında yaşanan pürüz nedeniyle gelişi ertelenen 27 yaşındaki kanat oyuncusu ile görüşen sarı kırmızılılar, Feghouli konusundaki tüm sıkıntıları ortadan kaldırdı.
Feghouli’den hafta sonu İstanbul’da olarak en geç pazartesi günü takıma katılmasını isteyen Galatasaray, Cezayirli futbolcu cumartesi gününe kadar gelmezse transferini gözden geçirilecek
(beIN SPORTS)
Hafta içinde İstanbul’a gelmesi beklenirken, ödeme planında yaşanan pürüz nedeniyle gelişi ertelenen 27 yaşındaki kanat oyuncusu ile görüşen sarı kırmızılılar, Feghouli konusundaki tüm sıkıntıları ortadan kaldırdı.
Feghouli’den hafta sonu İstanbul’da olarak en geç pazartesi günü takıma katılmasını isteyen Galatasaray, Cezayirli futbolcu cumartesi gününe kadar gelmezse transferini gözden geçirilecek
(beIN SPORTS)
Tipik Aykut Kocaman transferiDirar da öyle. Adam basit oynayan, takım oyuncusu fetişisti.
Ekli dosyayı görüntüle 17622
Zor tutuyoruz kendimizi artık yeter bu taraftarın sabrını sınamayın böyle habercilik mi olur . Nevzat büyük patlar gelmezse Feghouli değil 10 tane asamoah gelmişti bu süre içinde ne adammış yaHafta içinde İstanbul’a gelmesi beklenirken, ödeme planında yaşanan pürüz nedeniyle gelişi ertelenen 27 yaşındaki kanat oyuncusu ile görüşen sarı kırmızılılar, Feghouli konusundaki tüm sıkıntıları ortadan kaldırdı.
(beIN SPORTS)
Feghouli'nin önce gelmesi şart mı? Asamoah ve stoperi bitirin bu arada yahu!!