Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B plani Kim acaba
Umarim volkan sen degildir
Tamam şampiyon fenerşaka maka Fener iyi transferler yaptı ve sezon öncesini en iyi geçiren takım bana kalırsa. Beşiktaş iyi hazırlanamadı. Özellikle Çin'e falan gitmeleri hazırlık kampını iyi geçirememelerine sebep oldu. Biz de pek hazır girmiyoruz sezona. Bu sezon Aykut 1-0 lar ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaparsa şaşırmam. Beşiktaş'ta bir doymuşluk seziyorum. Zaten dikkat ederseniz iki yıl üst üste şampiyon olan takımlarda genel olarak oluyor bu doymuşluk ve ertesi sene şampiyon olamıyorlar. Bizim takıma da maalesef Tudordan dolayı güvenemiyorum.
şaka maka Fener iyi transferler yaptı ve sezon öncesini en iyi geçiren takım bana kalırsa. Beşiktaş iyi hazırlanamadı. Özellikle Çin'e falan gitmeleri hazırlık kampını iyi geçirememelerine sebep oldu. Biz de pek hazır girmiyoruz sezona. Bu sezon Aykut 1-0 lar ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaparsa şaşırmam. Beşiktaş'ta bir doymuşluk seziyorum. Zaten dikkat ederseniz iki yıl üst üste şampiyon olan takımlarda genel olarak oluyor bu doymuşluk ve ertesi sene şampiyon olamıyorlar. Bizim takıma da maalesef Tudordan dolayı güvenemiyorum.
Medel dünyanın en iyi orta sahası oldu bir anda. Biz medeli almış olsak herkes çöp derdi bu forumda eminim. Fernandoyu da 5e aldık biz kariyer ve yetenek olarak medelle kıyaslanamaz bile.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gozgoz bunlardan puan alirsa sasirmayinşaka maka Fener iyi transferler yaptı ve sezon öncesini en iyi geçiren takım bana kalırsa. Beşiktaş iyi hazırlanamadı. Özellikle Çin'e falan gitmeleri hazırlık kampını iyi geçirememelerine sebep oldu. Biz de pek hazır girmiyoruz sezona. Bu sezon Aykut 1-0 lar ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaparsa şaşırmam. Beşiktaş'ta bir doymuşluk seziyorum. Zaten dikkat ederseniz iki yıl üst üste şampiyon olan takımlarda genel olarak oluyor bu doymuşluk ve ertesi sene şampiyon olamıyorlar. Bizim takıma da maalesef Tudordan dolayı güvenemiyorum.
Gozgoz bunlardan puan alirsa sasirmayin
şaka maka Fener iyi transferler yaptı ve sezon öncesini en iyi geçiren takım bana kalırsa. Beşiktaş iyi hazırlanamadı. Özellikle Çin'e falan gitmeleri hazırlık kampını iyi geçirememelerine sebep oldu. Biz de pek hazır girmiyoruz sezona. Bu sezon Aykut 1-0 lar ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaparsa şaşırmam. Beşiktaş'ta bir doymuşluk seziyorum. Zaten dikkat ederseniz iki yıl üst üste şampiyon olan takımlarda genel olarak oluyor bu doymuşluk ve ertesi sene şampiyon olamıyorlar. Bizim takıma da maalesef Tudordan dolayı güvenemiyorum.