Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka maka Fener iyi transferler yaptı ve sezon öncesini en iyi geçiren takım bana kalırsa. Beşiktaş iyi hazırlanamadı. Özellikle Çin'e falan gitmeleri hazırlık kampını iyi geçirememelerine sebep oldu. Biz de pek hazır girmiyoruz sezona. Bu sezon Aykut 1-0 lar ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaparsa şaşırmam. Beşiktaş'ta bir doymuşluk seziyorum. Zaten dikkat ederseniz iki yıl üst üste şampiyon olan takımlarda genel olarak oluyor bu doymuşluk ve ertesi sene şampiyon olamıyorlar. Bizim takıma da maalesef Tudordan dolayı güvenemiyorum.
Şimdiden kutlarim sampiyonlugunuzu rakipdaş

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

feguli kayseri maçında sahada olsa keskem

hqdefault.jpg

kuyt'lı kadro su anki kadrolarından daha iyiydi bence. güc kaybettiler.

3'lü orta saha Webo-Sow-Kuyt ve Gökhan-Caner bekleriyle sistemleri vardı hatırladığım. Emre Belözoğlu oyunlarını çok etkiliyordu. Bu sene takım kimyaları nasıl olacak kestiremiyorum. Valbuena'nın yaratıcılığına çok muhtaç kalıyorlar.

e hani prüzler giderilmişti :) prüzler giderildiyse neden kap yok ? yönetimmi yoksa feghoulimi bizimle dalga geçiyor anlayamadım gelmesin

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadas 5 yıl iyi kamufle olmus.
Ben sadece sezon öncesini iyi geçirdiklerini söyledim. Bu mesajda alınacak bir şey yok. Ayrıca Tudor'u beğenmiyorum ve kalırsa şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum. Şu kadroya Fatih Terim gelsin en büyük favori biziz derim.

Feghouli yatar beyler başka bir isimde buluşmak dileğiyle...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]

3'lü orta saha Webo-Sow-Kuyt ve Gökhan-Caner bekleriyle sistemleri vardı hatırladığım. Emre Belözoğlu oyunlarını çok etkiliyordu. Bu sene takım kimyaları nasıl olacak kestiremiyorum. Valbuena'nın yaratıcılığına çok muhtaç kalıyorlar.

bekleri vasat. kjaer yok. soldado-dirar-valbuena-gulyamo daha cok kasımpasa-trabzonspor un hücum hattı gibi.

Adam İstanbula gelince eski kulubunden alacağını alamıyor mu sanki lan neyin beklemesi bu anlamıyorum. Adama hem 3.8 m vereceğiz hem naz yapıyor, iyice soğudum bu kelden, taraftar da sogudu. Ligin 3.-4. Haftasında kötü gidersek ve vu adamın performansı vasat kalırsa ıslıklanmaya başlar şu hareketleri yüzünden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayrılmam o zaman kalrım sizde paşa paşa alırım imza paramı bu seneki ücretimi diye blöf yapıyo kulüple idmana katılarak bizim Balta de jonglar gibi

şaka maka Fener iyi transferler yaptı ve sezon öncesini en iyi geçiren takım bana kalırsa. Beşiktaş iyi hazırlanamadı. Özellikle Çin'e falan gitmeleri hazırlık kampını iyi geçirememelerine sebep oldu. Biz de pek hazır girmiyoruz sezona. Bu sezon Aykut 1-0 lar ile Fenerbahçe'yi şampiyon yaparsa şaşırmam. Beşiktaş'ta bir doymuşluk seziyorum. Zaten dikkat ederseniz iki yıl üst üste şampiyon olan takımlarda genel olarak oluyor bu doymuşluk ve ertesi sene şampiyon olamıyorlar. Bizim takıma da maalesef Tudordan dolayı güvenemiyorum.

çarpılırsın kardeş, ne almış da iyi almış.. bu sezon kim ne derse desin dö ve ekibi açık ara önde transferde birde fegu geldi mi kıyaslanamaz bile diğerleri ile.

Feghouli, İngiltere'deki son cuma namazını Londra merkez camii'nde kılmak istediği için, akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş'ın her transferi neden bu kadar şişiriliyor? Biz Medel'den 3 gömlek daha iyi oyuncu olan Fernando'yu aldık bunun yarısı kadar konuşulmadı. Medya iyice sapıttı artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt