Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fegholi transferi bu noktadan dönmez artık ama Kayseri maçına yetişse iyi olurdu. Umarım 2. hafta oynayacak şekilde hem Asamoah hem Feghouli gelir.

Feghouli'den hafta sonu İstanbul'da olarak en geç pazartesi günü takıma katılmasını isteyen Galatasaray, Cezayirli futbolcu cumartesi gününe kadar gelmezse transferini gözden geçirilecek. (beinsport)

Feghouli'den hafta sonu İstanbul'da olarak en geç pazartesi günü takıma katılmasını isteyen Galatasaray, Cezayirli futbolcu cumartesi gününe kadar gelmezse transferini gözden geçirilecek. (beinsport)
demekki alacak falan hikaye adam hala dusunuyor, baska bir takimdan teklif bekliyor.
gozden gecirmesinler direk vazgecsinler yeter artik, kimse Galatasaray'i boyle kucuk dusuremez

Sonra diyoruz bu yonetimlere millet niye isyan ediyor. Alacaksan al almayacaksan cik biz vazgectik de.

52 maçta 66 golü altyapıda atmış. Şimdi baktım onların federasyonunun sitesine. KKTC ligi'nin en üst ligi bile çok tırt, bizim BAL seviyesinde bile değil tahminimce. O yüzden ölçü sayılmaz bence ama bekleyip göreceğiz. Zaten altyapıya alındı diye yazıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forum'da Feghouli cok abartiliyor, baska bir yonetim olsaydi coktan alternatiflere yonelmisti ama avrupa'da olmadigimiz icin adamlarin elleri kollari bagli.

demekki alacak falan hikaye adam hala dusunuyor, baska bir takimdan teklif bekliyor.
gozden gecirmesinler direk vazgecsinler yeter artik, kimse Galatasaray'i boyle kucuk dusuremez

günlerdir söylüyoruz para fln hikaye alacak verecek bu adam Galatasarayı istemiyor gelmesin de ilah sandı kendini bilmem ne yaptığımın arabı

Forum'da Feghouli cok abartiliyor, baska bir yonetim olsaydi coktan alternatiflere yonelmisti ama avrupa'da olmadigimiz icin adamlarin elleri kollari bagli.

lens i 10 kere almıstık. bu kadar ısrar edilen bir oyuncu tutar mı onuda bilemiyorum. feghouli nin sorunlu oldugunu düsünüyorum artık. öyle ki westham 4.5m euro ya bırakıyor.

Çok net bu transfer olmayacak
Karaktersizin önde gideni
Fener de uğraştı son güne kadar gelmedi

Bakın görün 2 gün daha geçicek anlaşamadık diyip sıvıyacaklar
1 adama böyle bağlanırsan olacağı bu

TapaTalK

günlerdir söylüyoruz para fln hikaye alacak verecek bu adam Galatasarayı istemiyor gelmesin de ilah sandı kendini bilmem ne yaptığımın arabı
feneri de boyle oyalayip gelmemisti, belli ki turkiye'yi sevmiyor adam, gelmesin cidden olumsuzluk yada trolluk yapmiyorum. bejeke uc gun icinde 2.5 milyona gecen sene ligin icinden gecmis lens'i aldi biz 43 gundur bu keli bekliyoruz baska adam yokmus gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt