Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ava gönülsüz giden köpekten hayır gelmezmiş. Artık rotayı çevirmekte fayda var. Cidden sıktı artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lens i 10 kere almıstık. bu kadar ısrar edilen bir oyuncu tutar mı onuda bilemiyorum. feghouli nin sorunlu oldugunu düsünüyorum artık. öyle ki westham 4.5m euro ya bırakıyor.

kesinlikle abi. az buz süre değil 2 aydan bahsediyoruz. Adam gelmek istese sorun bi şekilde halledilir uzlaşılırdı.

Nasıl evrak yetişmez lan.

Kulüp mu bakkal mı yönetiliyor belli değil.

İşte taraftar heves ediyo ama gerçekleri göremiyoruz

2,5 aydır uğraşılıp bir adam gelmiyorsa orda sıkıntı vardır zaten

TapaTalK

Feghouli gelmesin arkadaş. Belliki adam isteksiz. Sen kimsin Feghouli ? Dünya'da başka sağ kenar oyuncusu mu yok ?

Yav he he

Lens > feghouli

Feghouli bu ligi alt ust eder dirdir konuduyorsunuz ya

Tamam uzadi normal degil ama iyice baydiniz artik

Negredo > gomis
Medel > fernando / maicon
Soldado > gomis
Valburna > messi

Tamam arkadaslar anladik

Lens kimdir nedir ya hahahaha koskoca Gs lens denilen kepazayemi kaldi.

feghouli yi bos verelim, baska biri gelsin

Hadi Feghouli uzadı...
Öteki transferler nerde.. ?

Sol Bek / Kanat
Stoper
Santafor
....

Bunlar Feghouli ile alakasız.

Koca camiada Feghouli'ye Ültimatom verecek bir babayiğit yok mu ? Ne kadar alacağı var bu adamın 600-700 bin euro mu yoksa 4-5 milyon euro falan mı ? Yıllık 3.8 milyon euro alacakken hala 600-700 bin euronun peşindeyse gelmesin

ZEoznA.jpg

Su paralari harcamasak ligde ilk 5 6 bile zordu..suan kadrolar biraz olsun yaklasti.solbek ve acik transferi ile kadromuz herkesten daha iyi diyebiliriz.

Irfan aktar aciklama yapmis. Fatih hoca hala tff ile baglarini koparmadi diye.

Son düzenleme:
Spanozeeli mı ne karın ağrısı... Juve ye gidiyor

Asamoah H.O.

feneri de boyle oyalayip gelmemisti, belli ki turkiye'yi sevmiyor adam, gelmesin cidden olumsuzluk yada trolluk yapmiyorum. bejeke uc gun icinde 2.5 milyona gecen sene ligin icinden gecmis lens'i aldi biz 43 gundur bu keli bekliyoruz baska adam yokmus gibi.

aynen öyle. naniyi bile alsan 10 gol 10 asistle bitirir şu ligi nedir bu arap sevdası adam gelmiyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt