Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye kufur ediyosun guzel kardesim? Ne gerek var? Bari icinden kufur et, buraya niye yazip bos yere ban yiyeceksin... bazilarini anlamakta gercekten gucluk cekiyorum.

Koca camiada Feghouli'ye Ültimatom verecek bir babayiğit yok mu ? Ne kadar alacağı var bu adamın 600-700 bin euro mu yoksa 4-5 milyon euro falan mı ? Yıllık 3.8 milyon euro alacakken hala 600-700 bin euronun peşindeyse gelmesin
Bunun Ültimatomu kim takar ?

8c26f4ac116ebf778ff00abc482ec251.jpg

Diarra 2 oldu arkadaşlar

Artık yeni sayfalara yelken açalım

Yasin - rodrigues ikilisi bitirir bizi

TapaTalK

Cenk i övüp duran Monchi yapanlar... Yorum sizin... Bu kel odayı hazırlamış da karı atmış belli feguli ayağına :)

Semih ağlar küfür etti ben rahatladım :)

Alacaklari var muhabbeti palavra, maicon gibi dava acar sonucta. Gecin bunlari transfer olacak adamin 2 aydir bizden baska yazan yok medyada. Biraz durun ve sol beke yuklenin

Şu saatten sonra Feghouli'yi getiren yönetimde, gelmesini isteyen taraftarda GALATASARAY'ın büyüklüğüne ihanet eder. Sen kim köpeksin Feghouli ? Gelme ulan it..

Fiko'ya helal olsun, Negredo'yu 2.5 milyona aldi, Talisca'yi 2 senelik kiraladi, Medel'i 2.5 milyona aldi, cimri ama akilli.

Kanatsız kalacaz yine bu kel gelmezse. Ulan bi sezonu da eksiksiz izleyelim ya. Şimdi de orta saha iyi kanat yok. Bari Bruma'ya 2,5 - 3 falan verip sözleşme yenileyeydik.

Spor kanallarının haberlerini izliyorum, onlar da artık feguli haberi yapmıyor. İlginç ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt