Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cenk ergun ispanya'ya gittiyse korktugum basimiza geliyor olabilir sag kanat icin . Jose Antonio Reyes reloading

onu soldadoyu alan takım alabilir.Bizim böyle işe yaramaz tek bir oyuncu ile bağlantımız olmadı bu transfer sezonu cercei gibi adamsın nejat her durumda bir katakulli yapıp forumun ateşini yükseltiyorsun birader.

Senin fikrindir saygı duymuyorum yanlız Galatasaray senin zannettiğin kadar küçük bir camia değil özhan canaydını gördük izledik o gitti adnan polat geldi.Bu işe yaramaz adamlara rağmen Türkiyenin tartışmasız en başarılı klübüyüz.Öylede olmaya devam edeceğiz çünki Fikri Hür Vicdanı Hür İrfanı Hür Galatasaraylıyız.

Ya bu kadar acemice yönetilen bir kulüp olabilir mi ? Her sene illa bir bok yiyecekler .. Tam bu sezon iyi gidiyoruz güzel hamleler geliyor diyoruz ama taraftarı bir yandan sinir krizine sokuyorlar..

Bu dursundaki beyni kuşa taksan ters uçar nasıl becerikszi ezik adamların düştü koca Galatsaray.. Real başkanıyla yemekler yiyen Ünal AYsaldan şu çapsızlara kadar gerilemeyi başardık...Elin bir tane k.çı kırık Arabını getiremiyorlar 2 aydır..

Kusura bakmayın sinirlerim bozuldu.. 3-4 saattir aralıksız çalışıyorum bir umut bakayım dedim feghouli işine yine yine yok

Ya bu kadar acemice yönetilen bir kulüp olabilir mi ? Her sene illa bir bok yiyecekler .. Tam bu sezon iyi gidiyoruz güzel hamleler geliyor diyoruz ama taraftarı bir yandan sinir krizine sokuyorlar..

Bu dursundaki beyni kuşa taksan ters uçar nasıl becerikszi ezik adamların düştü koca Galatsaray.. Real başkanıyla yemekler yiyen Ünal AYsaldan şu çapsızlara kadar gerilemeyi başardık...Elin bir tane k.çı kırık Arabını getiremiyorlar 2 aydır..

Kusura bakmayın sinirlerim bozuldu.. 3-4 saattir aralıksız çalışıyorum bir umut bakayım dedim feghouli işine yine yine yok
Burda yönetimin tek suçu bir adamla bu kadar uğraşmak.
Olmuyorsa zorlama bir sürü kanat oyuncusu var.
Mesela gözümüzün önünde lens vardı parasını verip alabilirdik onu da kaçırdık.

Yoksa karaktersiz bir tip çıktı oyuncu böyle tiplerden hayır gelmez bu kulübe.
Oyunculuğuna lafım yok ama böyle hıyarlık yapan topcu taraftarın gözüne zor girer

TapaTalK

Asamoah fegholui den önce gelecek
Fegholui transferi muhtemelen eylülün ilk haftası sonuçlanır
Oyuncu kesin bizde orası garanti ama West ham ödemeye yanaşmıyor parayı
Feghouli kontratta yazan 4.5 ml euro nun 1.5 almış geriye 3 ml euro gibi hakedisi var bırakıp gelmez

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jose-Antonio-Reyes-training-session-Sevilla-FC-July-19-2015.jpg

LOADING ...

feguli bizim burada yedigimiz yemekleri görse kosa kosa gelirdi bence

Ulan ne takımız. Belhanda geldi Sneijder yüzünden daha maça çıkmadan adamın moral motivasyonunu bitirdiler. Feg daha gelmeden küfür gırla. Yönetim ve Tudor un hali ortada. Yedeklerin hali ortada. Geçen sene Fransa liginde 20 gol atmış adamın golcülüğü sorgulanıyor.

Taraftar zaten Allahlık. Bu durumda gel de şampiyonluğa oyna, şampiyon ol.... 3. Dünya ülkesinden beter bir toplum yapımız var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt