Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mac kadrosunda olmasi sorun degil,

biz de büyük ihtimal Sinani kadroya alacagiz

44acf1fd8f79f4e0d5a8c1bddc4220bc.jpg

abv feghouli

Yahu gazete kadroya yazmis olabilir.burda sakat selcugu ,yasini ilk 11e yazan mal ordusu dolu basinda.west ham Manchester Macintosh kadrosunda da dusunebilir ama feghouli gelince cikarilir kadrodan

Nasıl yani ? Dursun kimi keklemiş ? GS tarihinin en iyi transfer operasyonudur bu. 2000 den sonra en kaliteli kadro kuruluyor. 2013 deki kadrodan daha iyi duurmdayız. Hep oynayan oyuncular var takımda. Tek yanlış tudor. Bakalım tudor hata yaparsa zaten yallah hırvatistana yollarlar.

Feg bitti bitiyor haberlerinin bilgisini dursun ve adamlarından alıyorlar. Adam iyi transfer yaptı diye yalanlarını unutacak değiliz.

Sergen neden bu kadar gergin

Tamam anliyorum hepimiz 1 Aydir feghouli'yi bekliyoruz ama gerginlige ne gerek var

Beni kufur etmek mecburiyetinde birakmayin.gelmeyecegine inaniyosaniz beklemeyin,bizim kafamizi da .. defolun gidin forumdan.sizi cekmek zorunda miyiz

Juventus hem Spazzioliyi geri çağırıp hemde Asamoah'a yeni sözleşme mi önermiş?

Forumda bugün okuduğum bütün mesajlar dünkülerle aynı

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feg bitti bitiyor haberlerinin bilgisini dursun ve adamlarından alıyorlar. Adam iyi transfer yaptı diye yalanlarını unutacak değiliz.

Dursun yalancıysa Ünal ondan 10 kat yalancı. Adnan Polat dahada yalancıdır. Dünyanın en boş transfer politikalarını izlemiş 2 tane salak ünal ile adnan polattır. Ünal Başgan döneminde Fatih Terim olmasa o takıma ancelottiyi getir o takım 1 tane kupa alamaz ligi her sene 4. bitirirdi. Şu seneki kadroya Fatih Terimi koy 10 puandan az fark atsın ben adımı değiştiririm dahada maç izlemem. Dursun Özbek iyi niyetli beceriksiz bir adam. Yavaş yavaş öğreniyor malsef. En azından hırsız değil. Feg bitti zaten. Sadece fegin alacakklarını alması lazım. Bakarsın 1 hafta sonrada alabilir ? Bu dursunu eleştirmemizi gerektirmez. Dursun Özbek zaten bu dönemde Fatih Terimle görüştü ancak Fatih Terim dinlenmeyi seçti. Tudor 2 hata yapsın bak nası geliyor Fatih HOcada. Zaten geçen sene başında. Dursun yine Fatihin kapısını çaldı ve Floryayı emanet etmek istedi. Ama o dönem milli takımı bırakamyacak durumdaydı. Dursun başkan yavaş yavaş birşeyleri anlamaya başladı. Takımın marketing bölümüne iyi bir eleman bulmalı en çok bu konuda eleştiriyorum.

Bu Giroud gerçekten muhteşem futbolcu ya. Niyeyse kimse beğenmiyor ama tam all around futbolcu.

Juventus hem Spazzioliyi geri çağırıp hemde Asamoah'a yeni sözleşme mi önermiş?
sözleşmesi 1 sene kaldığı için fiyati aşağıda tutuyoruz sözleşmeyi uzatıp pazarlığa devam edeceklermiş galiba. tivibusporda izliyordum bu tip bir muhabbet geçti ya ali naci bağlandıginda boyle birsey dedi yada sunan kişiler

abv feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt