Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feghouili artık gelmez heralde belliyid böyle olucağı zaten bize geliceğine dair en ufak bi imare bile vermedi bu güne değin

Feguli gelse bile istemeye istemeye gelecek orası belli. Gönlü olan adam bu kadar uzatmadan ertesi gün koşa koşa gelir

westham oyuncu satmak zorunda ffp yüzünden feghouli gidecek ama bakalım kime gidecek bende merak ettim

Asamoah gelsin, Sağ bek Mariano- Sol bek Asamoah müthişş.

westham oyuncu satmak zorunda ffp yüzünden feghouli gidecek ama bakalım kime gidecek bende merak ettim
West Ham Avrupa kupalarına katılıyor mu da FFP denetlemesine girmiş? Veya geçen sezon? Unutmuş olabilirim hatırlamıyorum çünkü.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Ya arkadaşlar foruma bilgi almak için giriyoruz. Arkadaşlar edindikleri bilgileri/duyumları kaynaklarıyla paylaşıyor.

Bazı arkadaşlarda duyguları ve tahminlerini de paylaşıyor eyvallah. Tahmini yaz (örneğin Feghouli gelmeyecek) sorun yok. İkinci kez de yaz bir başka arkadaşta yazsın. Birçok kişide belki bu yorumuna katılabilir eyvallah. Ama arkadaş yeter artık anladık tamam gelmeyeceğine inanıyorsunuz. Tamam ezberledik üstün öngörünüzle gelmeyeceği tahmininde bulunuyorsunuz.

Elinizde gelmeyeceğine dair duygularınız dışında bir kaynak yoksa lütfen artık bitirin bu işi. Başka konular konuşalım. Her sayfada birkaç kez "gelmeyecek" yorumu görmekten sizde sıkılmadınız mı?

emare yok mu?adam bugün bütün hesaplarında wesham fotolarını kaldırdı.daha nasıl işaret versin?

Hayırlı nöbetler beyler.

Avrupa liglerinin kısa özetlerini filan izleyebileceğimiz birr uygulama yada mobil site var mıdır bildiğiniz?

West Ham Avrupa kupalarına katılıyor mu da FFP denetlemesine girmiş? Veya geçen sezon? Unutmuş olabilirim hatırlamıyorum çünkü.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

gecen sezonmu yada önceki sezon uefadaydılar yanlıs hatırlamıyorsam

ffp denetlemesi olayı kendi taraftar forum sitelerinde de var taraftar kimler gitmeli filan diye konusuyor

feghouliyi gözden cıkardılar zaten arnutovicte geldi ama bu herif epl de bir takıma gidecek bence

Feghouli kayseriye kac tane atar bence bunu konuşalım

abv feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt