Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat tweet atmıyor daha. KAP gelmediği için başına ne geleceğini tahmin edebiliyordur.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

ben yöneticileri bir yerde politikacı olarak görüyorum.
kendi taraflarına umut dağıtmak onların işinin bir kısmı.
kimse onlara hesap soramaz uğraştık son dakikada 3. meneceri bizi sattı der çıkar işin içinden.
ama spor yazarları veya bu tipte olan adamlar için olay çok farklı.
sokakta görseler kendilerine dayak atacak tipler vardır kesin.
sürekli yarın yarın denmez yahu.
Kesinlikle haklısınız. Mesela ben Nevzatı görsem yüzüne tükürmek isterim şuan :) . Ancak bu haberler de servis ediliyor. Örneğin Evren. Kafasından sallayıp yarın dediğini düşünmüyorum. Yönetime soruyor ve oradan duyduğunu yazıyor. Bence bu iş biraz da erken basına sızdı yanılıyor muyum sizce ? Yani büyük ihtimal teklif götürüldüğü gün basına düştü. 1 ay oldu neredeyse. Aynı zaman da bazı arkadaşlar şunu gözden geçirsin. Biz Zenit'den değil West Ham'dan topçu alıyoruz. Sürecin uzadığını kabul etsem bile 1 haftaya buraya getirebileceğin bir topçu değil Feghouli. Faydalı olacağını biliyim, 1 hafta daha beklerim ben şahsen.

Bir Robert Pires vakası vardı yaşları yetmeyenler bilmez oda aynı böyle olduydu geldi gelecek, uçakta derken o uçak hiç inmedi.

Bu gerginlik ondan sanırım :)

seviye düşürücü mesaj nedeniyle uyarı aldınız diye mesaj geldi
normal birsey mi bu

Hakem lisbona uyduruk bir penaltı çaldı. Hehehe

Nevzat pabucu yarık çık dışarıya oynayalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Balon haber. Arda'nın geri dönmek istediği belli. Acun ve Rıdvan mesajı vermişti zaten. Barça vermeyebilir ama Arda kesinlikle dönmek istiyordur. Barça'da kalacağına da ihtimal vermiyorum.

Gerginliğin sebebleri birden fazla. Öncelikle çok hızlı 6 isim alındığı ve listedeki isimler Dr erkenden basına yansıdığı için heyecan kaybı yaşanıyor. İkincisi takımın çok eksiği olduğunu taraftar görüyor ve sadece Feghouli'ye takılıp kalınması tedirgin ediyor. Ekstra olarak da ÖFK maçlarının moral bozukluğu milleti iyice gerdi.

Tabi nöbetini tadını kaçıran çok sayıda troll olması da bütün bunları katmerliyor. Futbola, takıma dair fikir sayılabilecek hiç birşey olmayan, sataşma amaçlı, kötü Türkçe ile yazılmış cümle bile sayılmayacak 2-3 kelimelik post dolu forum malesef.

hosgeldin
hangi bölüme yerleştin
yerleşmek derken
böyle çöreklenmek gibi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt