Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fegho sorunu çözemeyecek bizimkilerde çok bekledık yeter diyip volkan şeni alacaklar ne guzel :) Buarada sankı tek derdimiz bu adam cok transfer yapmamıza ragmen nerde stoper sol bek sol açık bir aydır bu adamla ugrasıyoruz ya

Arda Turan bence de dönmek istiyor

Bayram degil Seyran degil durduk yere ridvan arda'nin adinin bizimle anmaz

Feguli kapı gelmedıgıne göre feguli transferi tras gibi bizi yine kandırdı dursun

Simdi sergen 1 ay bosuna mı feguliyi bekledı lan? YETER artık dursun özbek bu cocugu üzmeye ne hakkın var

Lig basladi daha 4 transfer eksik

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Twitter

"İtalyan olmayan pek az Juve oyuncusuna ciddi anlamda sevgi ve saygı beslemişimdir. Asamoah'yı ve Juve'de yaptığı her şeyi seviyorum." demiş İtalyan arkadaş. Ayrılık babında bir mesaj.

Biraz önce de Spinazzola'yla ilgili video koymuş. Hayırlısı.

Bir Robert Pires vakası vardı yaşları yetmeyenler bilmez oda aynı böyle olduydu geldi gelecek, uçakta derken o uçak hiç inmedi.

Bu gerginlik ondan sanırım :)
......
6f13c3ee51d40262a11c0260a7faa141.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gün sonra mac var kimse konuşmuyor
Gerçekten süreç çok gerdi milleti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twitter

"İtalyan olmayan pek az Juve oyuncusuna ciddi anlamda sevgi ve saygı beslemişimdir. Asamoah'yı ve Juve'de yaptığı her şeyi seviyorum." demiş İtalyan arkadaş. Ayrılık babında bir mesaj.

Gelirse Fernando ile birlikte en iyi transferimiz olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitter

italyanlardan oyuncu almak cok zor acerbi ne halttır o cogugu bile alamadık sassulodan hemde

lakin eger gelirse bizim takıma anında çehre degistirecek 2 adım vardı biri Asamoah biri Fernando

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt