Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün sonra mac var kimse konuşmuyor
Gerçekten süreç çok gerdi milleti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
b87bb076c44d5abef769e1240255a9fe.jpg

Konuşulmuyor olur mu renkdaş
Dursun Özbek Istifa diye bağıracağız

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün günlerden Feghouliiiii

italyanlardan oyuncu almak cok zor acerbi ne halttır o cogugu bile alamadık sassulodan hemde

lakin eger gelirse bizim takıma anında çehre degistirecek 2 adım vardı biri Asamoah biri Fernando

Zor evet. Ben daha 1 hafta önce umudu kesmiştim, eşi istemiyor Juventus satmaya yanaşmıyor diye. Ama şu anda hem oyuncu tamam deniliyor hem de ciddi anlamda yerine gelecek adam konuşuluyor. Bakalım olur inşallah.

Zor evet. Ben daha 1 hafta önce umudu kesmiştim, eşi istemiyor Juventus satmaya yanaşmıyor diye. Ama şu anda hem oyuncu tamam deniliyor hem de ciddi anlamda yerine gelecek adam konuşuluyor. Bakalım olur inşallah.

oyuncuyla anlaştıysak tereyagından kıl ceker gibi alırız
juventus oyle adamları tutmaz

Dursun Özbek , Selçuk İnan ile kalması konusunda görüşme yapacak.

Galatasaray kaptanlarından Selçuk İnan'ın takımdan ayrılma konusundaki düşüncesini yönetimle paylaştığını daha önce TurkFutbol'da okumuştunuz.

Selçuk'un ayrılık talebini değerlendiren yönetim, tecrübeli futbolcu için İgor Tudor'un takımda kalması yönündeki düşüncesine rağmen, Selçuk ile görüşmeye karar verdi.

Selçuk ve menajeri ile görüşecek olan Dursun Özbek, Selçuk'tan kalmasını isteyecek. Selçuk'un Avrupa'ya gitmek istediği bilinirken, menajerine gelen teklifleri de görüşmede dile getirerek izin istemesi bekleniyor.

TURKFUTBOL.COM

Selcuk İnan ile goruşme yapılacak! - Turkfutbol.com

Bugün olduğuna göre artık Feghouli yine yarın gelebilir.

Twitter

"İtalyan olmayan pek az Juve oyuncusuna ciddi anlamda sevgi ve saygı beslemişimdir. Asamoah'yı ve Juve'de yaptığı her şeyi seviyorum." demiş İtalyan arkadaş. Ayrılık babında bir mesaj.

Biraz önce de Spinazzola'yla ilgili video koymuş. Hayırlısı.

40bin takipçisi var.Boş bir twitter değil gibi.Resmen vedalaşmış.

Dursun Özbek , Selçuk İnan ile kalması konusunda görüşme yapacak.

Galatasaray kaptanlarından Selçuk İnan'ın takımdan ayrılma konusundaki düşüncesini yönetimle paylaştığını daha önce TurkFutbol'da okumuştunuz.

Selçuk'un ayrılık talebini değerlendiren yönetim, tecrübeli futbolcu için İgor Tudor'un takımda kalması yönündeki düşüncesine rağmen, Selçuk ile görüşmeye karar verdi.

Selçuk ve menajeri ile görüşecek olan Dursun Özbek, Selçuk'tan kalmasını isteyecek. Selçuk'un Avrupa'ya gitmek istediği bilinirken, menajerine gelen teklifleri de görüşmede dile getirerek izin istemesi bekleniyor.

TURKFUTBOL.COM

Selcuk İnan ile goruşme yapılacak! - Turkfutbol.com

Selçuk karaktersizi çalışıyor.

Yarın da gelmezsen ben oraya geleceğim @sffeghouli

@evrengoz

abv feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt