Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takıntısız anında cevap veren seni teselli eden bir kız bul.Kızlar biraz kararsız oluyo yazıyor gözüküyo sonra çevrimiçi oluyo sonra tekrar yazıyora dönüyor falan insan çıldırıyor en iyisi kafanı meşgul edecek bir şey bul mesela 40 dklık bir yabancı dizi izle hem geç cevap vermiş olursun
Sanki onu bekliyomuşsun imajı vermemiş olursun
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim bu konuda sorunum yok zaten Gscnin en ünlü duyumcusuna ithafen yazdım ?Takıntısız anında cevap veren seni teselli eden bir kız bul.
feguliiiiii ?❤
3lü stoperde olabilir ama tandemde çöp olur ayrıca bu adamı temposu düştü diye stoper oynattılar çok penaltı yaptırır bencebeşiktaşlılar medeli stopere yazıyor cidden katkı verecegını sanıyorlar
pepe medel stoperde oynasın bunların penaltı yapmadıgı mac olmaz3lü stoperde olabilir ama tandemde çöp olur ayrıca bu adamı temposu düştü diye stoper oynattılar çok penaltı yaptırır bence
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakem faktörü de etkili olur bu durumda tabi bizde böyle başkan olduğu sürece ses çıkaramayızpepe medel stoperde oynasın bunların penaltı yapmadıgı mac olmaz
öldürün beni
ulan ne zor bişeymiş sabretmek.şu an her kim yazıyosa ona parmakları kırılsın,Allah belasını versin