Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
....
89e6737b664a818e99849023def23139.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi de bu dünün haberi 14 saat önceki haberi niye yeniymiş gibi servis ediyorsunuz

Sag acik alma ama stoper al. Mantiga gel sonra futbolu yorumla. Yasin ve Garry oynarmis. Evet cok oynar hemde muazzam.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Ndiaye ve Belhanda ofansif olarak Antrenmanlarda extra performans göstermesi Teknik heyetin yüzünü güldürüyormuş. Çok iyi anlaşıyorlarmış
Twitter

abv feghouli

Bence feguli gerek yok. Seneye avrupa piyasasinda olursan kanat firvet almak daha iyi okur

Bu ligte her turlu atarsin. Defans ve orta saha bizde olsun guc anlaminda maclarda bence yeter.
Feghouli geliyo artık
Bundan sonra 2 nokta atışı var sol bek ve stoper
Parayı bayılacağız mecbur

TapaTalK

Bence feguli gerek yok. Seneye avrupa piyasasinda olursan kanat firvet almak daha iyi okur

Bu ligte her turlu atarsin. Defans ve orta saha bizde olsun guc anlaminda maclarda bence yeter.
seneye avrupada olabilmen için şimdi kanat oyuncusu alman lazım.
sinan ve yasin gibi bu 2 sığ adamla anca 4. olursun zaten de 4. oldun.

O değil de ben en çok kulübeden korkuyorum. Eren Derdiyok 'tan başka oyuna sokacağımız adam yok . O Gary midir nedir onu hangi gerizekalı futbol yoksunuz aldıysa artık . 0 yetenek adam .
Ünal Aysalın ilk geldiği zaman takım 5-6 kişi işe yarıyordu Baros,Hakan,Semih,Emre,Arda vardı. Bu seneki revizyonda geçmişten bizim işimize yarayacak sadece Muslera var.

Stoper transferinin bu kadar arka plana atılması çok yanlış. Denayer dışında ortada bir isim bile yok.

Denayer de elimizdeki stoperlerin hepsinsen hızlı ancak kalite olarak onlardan fazla değil.

Vida'nın 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor. BJK ilgileniyor ancak maddi olarak onlardan daha iyi teklif verecek durumdayız.

Muslera

Marino maicon vida corole

Fernando asamuah

Yasin belhanda rodri

Gomis

H.balta,serdar,ahmet calik,eren derdiyok,selcuk iyi iste bence. Bir feguli arda emre mor olmadikca bu saatten sonra bisey olmaz.

Feguli transferini iptal et, al vida yi. Birde asamuah oohh tamam.
Ndiae???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feg zaten kanat forvet , çok gol atar bence ligte.

O anlamda demedim. Bu oyuncunun gelecegi yok.oncelik firsatlari degerlendirmek. Olursa olur modunda herkes feguli icin. Ama asamuah ve vida olursa en azindan ligi saglma gotursun. Feguli olmadimi devre arasi veya sezon sonu kanat forvet nokta atisi yalarsin. Aci ama gercek avrupada olmadiktan sonra gelende yan ciziyor

O anlamda demedim. Bu oyuncunun gelecegi yok.oncelik firsatlari degerlendirmek. Olursa olur modunda herkes feguli icin. Ama asamuah ve vida olursa en azindan ligi saglma gotursun. Feguli olmadimi devre arasi veya sezon sonu kanat forvet nokta atisi yalarsin. Aci ama gercek avrupada olmadiktan sonra gelende yan ciziyor
bütün liglerde yeni sezon başladı veya başlıyor artık iyi oyuncu almak zor veya çok pahalı olur.
fegh olmazsa en fazla volkan şeni alırlar.
zaten her hangi bir alternatif konuşulmuyor 1.5 aydır.
demek ki bu transfere bitmiş gözüyle bakıyorlar.

Chelseali Musonda kiralanabilir aslında

YouTube
Kendisini fazla takip etmedim ama çok yönlü bi oyuncu galiba?

Emre olayı çocuğun Galatasaray'lı oluşu ve fenerin elinden almak açısından istiyorum aslına bakarsan

Vida'yı da bjk'nin elinden almak ve güçlenmelerini önlemek hemde kendi ihtiyacın olan bölgeyi güçlendirmek

TapaTalK

SON DAKİKA..
trabzonspor, f.bahçe'nin istanbul'a getirdiği guiliano için kulübü zenit'le anlaşmaya vardı..
2'nci ekici savaşı başlıyor.. (İbrahim Seten)

Şaka mı ciddi mi? adamı sağlık kontrolünden geçirdiler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt