Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmen billur geçiyorlar.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu kadar transfer yapılabilmiş olmasına bile şaşıyorum.Yüksek ücretler verilmese onlar da olmazdı.Dursun Galatasarayın başına gelmiş en kötü şeydir.Mayıs ayını 4 gözle bekliyorum.Defolup gittiği gün çok mutlu olcam.Beceriksiz bakkal.Feghouliyi de Asamoahı da beklemiyorum artık.Hata bende ümitlendim.Daha da yazmam.

Arkadaşlar yarın gelir, dert etmeyin. Her günün bir yarını var nasıl olsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fegh i başka bir takım kapsa bile üzülmicem artık o duruma geldim yahu, belirsizlik biter hiç olmazsa. gider Asamoah a yoğunlaşırız.

bugünde gelmeyecek zaten en iyisi beklememek, gelince sürpriz olur en azından

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evren bugün gelmeyecek demiş. yarında gelmeyecek. öbür yarında ondan sonraki yarında. hiç bir zaman gelmeyecek bu adam. kitapsız feghouli

Resmen kepazelik. Kimse kusura bakmasın ama bu kadar acizlik olmaz.

Gyan bizim savumayı delik deşik ettiğinde kaliteli bir stoper daha almamiź gerektiğinin farkına varırız umarım.
Başka türlü anlamayacaklar kayseri mağlubiyeti asamoah ve stoper transferinin anahtarı olacak normalde bunu bir taraftar bunu söyleyse deli derler ama bizde bu işler böyle yürüyor östersunds hezimeti sayesinde pek çok oyuncu aldık kazara elesek ahanda yıldız gelirdi bize

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evren Göz@evrengoz

Galatasaraylı yetkililerden gelen bilgi; Feghouli bugün de gelmiyor. Yarına kalmış. Saati henüz belirsiz.

mr 99.9%

DHBv24OXcAA5IFb

Bu herif gelirse 31 Ağustos'dan önce olmaz bu. Teklifleri bekleyip bizimle billur geçiyor. Anca 31'ine kadar bir takım istemeyecek de o zaman gelecek gelirse. Kimse kendini kandırmasın, maalesef gerçek bu. Şimdiye kadar alternatif bulunmaması bizim MAL yönetimin acizliği. Bir herifin elinde oyuncak oldular.

Sorun değil, linç edilmekten korkup susmaktan iyidir :)
@evrengoz

Nevzaaaattt :D

abv feghouli

ehehhe

Ekli dosyalar

• s-bb8df225598f0d2bea89711caeed69820468c079.webp
    s-bb8df225598f0d2bea89711caeed69820468c079.webp
    31 KB · Görüntüleme: 137
Nani veya Nasri'yi alın da bitsin artık bu rezillik. Cidden yeter, koskoca kulüp bir adamın oyuncağı oldu, o kim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt