Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7.5 sat 1 sonra bedava al ne güzel iş çeviriyor tinerciler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transfer doneminde Niasse haberini hic okumadik. Everton'da kadroda dusunulmuyor, satin alma opsiyonuyla kiralayalim, kosa kosa gelir, Gomis'e iyi bir rakip lazim rekabet icin, Niasse Eren'den herzaman iyidir.

430319974a98d75a419552f97826f26f.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ekiciyi en basta gsye gideceğine fbye önerelim oraya git diyen zaten ts değil mi nasıl intikam olacka o.
gerçi o ayarsızlara belli olmuyor olayları bambaşka yorumlayıp atağa kalkıyorlar hemen

Fener yüzünden adamı ligin ikinci yarısı paf takıma yolladılar sonuçta.

Lan yoksa Trabzon Westhamle mi anlasti haha

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Öncelikle geçen yaşanan olaylar için gerçek Galatasaraylılardan özür dilerim. Densizin bir tanesi sözde kuş diyerek anneme küfretmişti. Görevinin ve sorumluluklarının farkında olmayan bazı moderatörler arkadaşlar da maalesef gerekli aksiyonu zamanında gösteremedi. Bir kaç moderatöre asla hakkımı helal etmiyorum ama tartışmayı da uzatmak istemiyorum.

Stadın asfosmerini bir kere içine çeken bir insan o atmosferden kopamaz, stat haricinde gerçek Galatasaray da bu forumda. Bu atmosferi alan da burdan kopamıyor. Bazı Moderatörlere kızıp gerçek Galatasaraylıları cezalandırmaya kalktığımı o an düşündünemedim gerçekten çok sinirliydim ve sizlerden çok özür dilerim.

ÖZEL - Galatasaray yönetiminden Feghouli açıklaması:

"Yarın İstanbul'da olmasını planlıyoruz. Pazartesi günü maçı statta takip edecek" (FutbolArena)

"Feghouli Pazar günü İstanbul'a gelecek."

"Transfer imza parası ve menajer komisyonları yüzünden uzadı. Ama transfer bitti."

"Selçuk ile ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Selçuk futbolu Galatasaray'da bırakacak."

Volkan Kılıç / TRT Spor

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

gelin buyrun beraber olsun
fakir kolamiz da var cok sükür
4d7afb7c08eacc946834881e0289ab77.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Hem 1 ay'dan fazla ugras

Hem ilk maca yetismessin

Hemde dunya'nin paralarini ver

Neyse.

CihanTasal@CihanTasal
Bu sefer ciddi yazıyorum ;
Feghouli yarın Istanbul'da !

Galatasaray Kongre Üyesi. Cok ciddiymis artık herkes yarın demeye başladı zaten :)

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt