Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar denyo ortak agizla yarin gelecek diyorsa yarın da gelmeyeceğine emin olabilirsiniz.

20160614-The-18-Image-Sofiane-Feghouli-Valencia-Sad-798x450.webp

Bunu buraya koyayım. Gelince mutlu bir halini koyarım.

Chelsea geçen sezon başlarında rakip takımlar 3-4-3 e çözüm getiremediği için çok uzun süren bir galibiyet serisi yakalamıştı. Ama ligin 2. yarısında rakipler önlem almaya başlayınca çok kötü futbol oynamaya başladılar ve maçları hep ittire kaktıra kazandılar. Bizim 2014-2015 sezonuna benzetiyorum geçen sezonki Chelsea'yi. Şampiyonluğa aldandılar ve bence kötü olan kadrolarını güçlendirmediler. Marcos Alonso, Azpilicueta, Victor Moses,Pedro falan hiçbiri bu seviyenin oyuncusu değiller. Geçen seneki en önemli oyunculardan Diego Costayı da anlamsızca çok çabuk harcadılar. Morata'nın Costa kadar katkı vermesini beklemiyorum. Sonuç olarak özellikle Şampiyonlar liginde çok zorlanır bu takım.

Sofianeeeeeeeeeee Feghouliiiiiiiiiiiiiiiiiii

MESUT YILDIRIM @mesutluk

Feghouli hakkında çok soru geliyor. İlk kez gelişiyle ilgili yazacam. Bugün gelmeyecek. Ama yarın hasret bitecek...

Allahım yarın kavuşuyoruzzzzz

Feguli bizzt kendisi yarin geliyorum demis. H.o

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Bence de pazar akşamı gelir Feghouli pazartesi de maçı tribünden takip eder

Yönetim de bilmiyor bence ne zaman geleceğini. Feg bizim yönetimi kekliyor bugün yarın diye. Boşa Evren'e, Nevzat'a filan kızmayın. Yönetimin dediğini yazıyorlar onlar da. Bi adam yönetimden haber almassa ''yüzde 99 yarın gelecek'' deyip kendini ateşe atar mı?

Transfer bitti bana göre. Bu maç dönmez burdan. O yüzden rahatım ben, ama ne zaman gelir tabii hala belli değil. Boşverin biz sol bek transferine yoğunlaşalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt