Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar Guliyanoyu niye kucumsuyosunuz?
Belhandadan isim olarak daha kotu olsada daha verimli olabilir .Takim oyununa daha yakin bi oyuncu ve ayrica istatistikleri daha iyi.

geçen sezonki istatistikleri çok iyi evet iyi de bi futbolcu ama üşenmeyip bütün gollerini izledim.daha cok forvet gibi.kaleciden dönen toplar,araya kaçıstan attıgı goller,ona cezasahasında çıkarılan paslardan attıgı goller...istatistik özeti bu.yetenek kokan tek golü alkmara...ama sabahta dediğim gibi vanpersiden falan daha iyi bi golcü.forvette oynatsa yeridir fener.

Özellikle dikkat ediyorum da kuşların her transferini övüp bizim transferlere sürekli kulp takan bazı insan görünümlü kuşlar mevcut. Yakında avlayacağım onları münasip yerlerinden.

Arkadaslar Guliyanoyu niye kucumsuyosunuz?
Belhandadan isim olarak daha kotu olsada daha verimli olabilir .Takim oyununa daha yakin bi oyuncu ve ayrica istatistikleri daha iyi.

Kücümsemiyoruz ama adamlar okadar eksik varken bütün büjeyi Bu adama gömdü TS yüzünden :asd22:

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Guilano rusya tecrübesiyle geliyor belhanda fransa almanya ...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bizde Feghouliyi ilginc bir sekilde açiklariz belki.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Bazı arkadaşlara mesaj... Lig bi başlasın göreceğiz kimin ne olduğunu özellikle bazı mesajları stoğa aldım zamanı gelince paylaşırız diye....

Katettiğimiz aşamaya bak yarın saat:16 . I cant believe this

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Giuliano Belhanda 'nın 1 tık üstü işte o da form durumuyla alakalı yoksa öyle aşırı bir oyuncu değil

hücum katkısı yüksek olur ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt