Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edit: konu dışı

Feghouli konusunda yanildim kendimden özür diliyorum.

Son düzenleme:
DHDPHKYXgAE4oGD

"Milyonlarca taraftar sabırsızlıkla seni bekliyor"

bu göztepenin defansı leş.donku ve hakan baltayı beleşe verelimmm

Son düzenleme:
Nevzat Dindar @nevzatdindar

Feghouli bugün başka bir takıma transfer olsa dünyayı ayağa kaldırmışlardı.. 27 yaşında önemli bir transfer..

Nevzat Dindar @nevzatdindar

Galatasaray'da vasat oyuncu döneminin sona erdiğini 2 ay önce söyledik.. Takip edenler iyi bilir.. Bitmedi..

Bruma da inatciydim, sira asamuah daa... feguli asamuah onlu arkali sol taraf.. thy yollari rakibi olur :-)

Teke tek konusunda da tartışılır son 10 yılda bence. İspanya futbolu baya baya gelişti. Almanlar da öyle ama farklı oyun tarzları var işte. Brezilyalılar top cambazı olduğu için senin gözünde daha iyi geliyordur büyük ihtimalle diye tahmin ediyorum.
Tutku sevgi konusunda seninleyim. Adamların sevgisi din seviyesinde resmen.
Duygularını Avrupa insanına göre daha yüksek seviyelerde yaşamının sonuçu diye biliriz dediğin gibi. Bizim gibiler bu duygu meselesinde dediğin gibi.

Ben bu 10 yillik sürecleri felan ayri degerlendiriyorum, cünkü adamlarin standardi var her daim. Bak deco gibi adam, milli takimlarinda hic oynamadi. Alex Türkiye´ye geldigi icin bir daha cagrilmadi. Bizim Fernando, hic oynamadi. Adamlarda dehset bir havuz var...
Elbette ki düsüsler olur, bir o cikar, bir bu düser... Ama Brezilya´da dünya futbolunda her daim kazanmadi zaten. 94´e kadar 20 küsür sene kupalari yoktu, sonra 8 senede iki defa kazandilar, bir de final yaptilar. Bu iyi bir jenerasyonun yakalanmasina da bagli elbet...

@beINSPORTS_TR

Galatasaray'ın yeni transferi Feghouli, yarın İstanbul'a geleceğini açıkladı.

şu twitin sadeligine bak.fenere son dk,bjkye son dk.Allah belanızı versin.

Bir türlü tutturamadılar ya yumşak geçiş yapıyorlar yoksa biz geleceği günü söylemiştik havasıyla son dk diye verirlerdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli cepte. Artik Yeni Hedeflere bakalim.

Asamoah

Kwadwo-Asamoah-Juventus-700x367.jpg

Castan

Castan-Leandro.png

Nasri

promo293986333

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt