Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nejat ters totem yapıyor işte. Transferlerin gerceklesmesinde en büyük pay nejat ilgazdadir. KAP geldiginde bile gelmez diyor rdasim benim.. sayesinde bir çok transfer yaptık. Tesekkurler dostum nejat ılgaz

Asamoah içinde birseyler bekliyorum senden yaparsan guzel olur

abv feghouli

yaptıkları işi tam yapmalılar.sol kanat ve sol bek alınmadan transfer bitmemeli.

Nejat galiba ciddiden totem yapıyor. Bunun başka açıklaması olamaz... Olmamalı en azından diye umuyorum

nejat ters totem yapıyor işte. Transferlerin gerceklesmesinde en büyük pay nejat ilgazdadir. KAP geldiginde bile gelmez diyor rdasim benim.. sayesinde bir çok transfer yaptık. Tesekkurler dostum @nejat ılgaz

Asamoah içinde birseyler bekliyorum senden yaparsan guzel olur

abv feghouli
Kusura bakma Kagan ama ben degil tum nejatlar birlesse getiremez Asamoah'i. Gercekci olalim. Juve 3 bolgeyi birden yedekleyen adaminin kramponunu bile yollamaz bize. Zaten giciklar Sneijder caktigi gunden beri.

Kusura bakma Kagan ama ben degil tum nejatlar birlesse getiremez Asamoah'i. Gercekci olalim. Juve 3 bolgeyi birden yedekleyen adaminin kramponunu bile yollamaz bize. Zaten giciklar Sneijder caktigi gunden beri.
sen getirirsin ben inanıyorum.. her girdiginde 1 kez asamoah gelmez yazsan 3-5 gune aliriz.

abv feghouli

Arda opsiyonlu kiralık gelecek. Kendini ispatlarsa seneye tekrar Avrupa'da bir takıma gider.
Selçuk'u dehleseydik tek başına kalır bişi yapamaz derdim de Selçuk ile birlikte ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmaz ya o herif. Yok siz yokken biz vardık vs triplerine girer. Hayal meyal Arda'nın yabancı oyunculara (Elano dönemiydi sanırım) bilerek nasıl pas vermediğini hatırlıyorum.

Whisky idaasına girdiniz mi bu arada geçen gün fegholi konusunda? Merak ettim sadece vallahi

Bu denayerde ne varsa adam Galatasaraylıyım ayağıyla taraftarı mest etti ondan başka numarası da yok onun yerine mangala sakho gibi bir adam olsa daha iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sakho yu nedense çok beğeniyorum gözden de düştü bir ara neydi ya ama bize bence ilac olur sol ayakli birde aman aman

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli'nin maliyeti belli işte yarın görüp ortalığı bir birine katmayın

3.8 maaş
Puan başı 5 bin euro
25.maç 100 bin euro
50.maç 100 bin euro
Şampiyonluk primi 250 bin euro

Westham 4.5 bonservis +500 bin euro bonus

Büyük ihtimal böyle bir sözleşme olacak. Hayırlı uğurlu olsun bizde çok iş yapacağını düşünüyorum.

DHDUp2yXUAEw3P6.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt