- 30 Ağustos 2009
- 30.176
- 20.101
- 2.593
Fehuli, feguli, ciguli gelmeyecek diye milletin moralini bozan, canını sikan hirdavatlar siz sevinmeyin.
Fehuli kesinlikle gelmiyor.
Bu ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fehuli, feguli, ciguli gelmeyecek diye milletin moralini bozan, canını sikan hirdavatlar siz sevinmeyin.
Fehuli kesinlikle gelmiyor.
Feg'in maaşı için kendimizi şimdiden minimum 3,5 milyon Euro'ya alıştıralım da geldikten sonra bir de ödenecek yıllık için laf yemesin adam.
Guzel transfer. En cok ihtiyac duydugumuz bolgeye alabilecegimiz en iyi adamlardan birini aldik. Cok mutluyum. Tesekkurler.Feghouli Transfer Degerlendirmesi alalim nejat
Kusura bakma Kagan ama ben degil tum nejatlar birlesse getiremez Asamoah'i. Gercekci olalim. Juve 3 bolgeyi birden yedekleyen adaminin kramponunu bile yollamaz bize. Zaten giciklar Sneijder caktigi gunden beri.nejat ters totem yapıyor işte. Transferlerin gerceklesmesinde en büyük pay nejat ilgazdadir. KAP geldiginde bile gelmez diyor rdasim benim.. sayesinde bir çok transfer yaptık. Tesekkurler dostum @nejat ılgaz
Asamoah içinde birseyler bekliyorum senden yaparsan guzel olur
abv feghouli
sen getirirsin ben inanıyorum.. her girdiginde 1 kez asamoah gelmez yazsan 3-5 gune aliriz.Kusura bakma Kagan ama ben degil tum nejatlar birlesse getiremez Asamoah'i. Gercekci olalim. Juve 3 bolgeyi birden yedekleyen adaminin kramponunu bile yollamaz bize. Zaten giciklar Sneijder caktigi gunden beri.
Selçuk'u dehleseydik tek başına kalır bişi yapamaz derdim de Selçuk ile birlikte ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmaz ya o herif. Yok siz yokken biz vardık vs triplerine girer. Hayal meyal Arda'nın yabancı oyunculara (Elano dönemiydi sanırım) bilerek nasıl pas vermediğini hatırlıyorum.Arda opsiyonlu kiralık gelecek. Kendini ispatlarsa seneye tekrar Avrupa'da bir takıma gider.
Arda, Denayer ve Asamoah ile kapatacağız gibi transferi.
Whisky idaasına girdiniz mi bu arada geçen gün fegholi konusunda? Merak ettim sadece vallahiKusura bakma Kagan ama ben degil tum nejatlar birlesse getiremez Asamoah'i. Gercekci olalim. Juve 3 bolgeyi birden yedekleyen adaminin kramponunu bile yollamaz bize. Zaten giciklar Sneijder caktigi gunden beri.
Sakho yu nedense çok beğeniyorum gözden de düştü bir ara neydi ya ama bize bence ilac olur sol ayakli birde aman amanBu denayerde ne varsa adam Galatasaraylıyım ayağıyla taraftarı mest etti ondan başka numarası da yok onun yerine mangala sakho gibi bir adam olsa daha iyi olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu denayerde ne varsa adam Galatasaraylıyım ayağıyla taraftarı mest etti ondan başka numarası da yok onun yerine mangala sakho gibi bir adam olsa daha iyi olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi