12 gol 13 asist yapmış adam nasıl olmamış oluyor?
Ya bakma bunlara nani gelse senden benden çok sevinir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 gol 13 asist yapmış adam nasıl olmamış oluyor?
gaitan ve jese gelsin.nasri de gelsin.hepsi bizim olsun
Ya bakma bunlara nani gelse senden benden çok sevinir
Kenan Karaman Bilal Başacıkoğlu Levin Öztunalı bi de Kölnde oynayan birisi vardı o çok başarılıBizimkilerin kafasında ilk 11'e 1-2 yerli atalım düşüncesi mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bakalım sonunda ne olacak?
Selçuk gitmeli bu takımdan.
Adam antrenmanlarda bile tempoya zarar veren isim olur.
Tolga yedek olarak kalsın sorun değil. Yasin bencilliği bırakırsa kala bilir nekadar da gıcık da kapsam.
Ahmet i gemçlerbiriğine geri postala. Oynayacağı en büyük takım orası. Serdar ı medical parca hediye edelim.
Garry de yedek kala bilir şimdilik.
Sonra doldur yedeğe gençlerimizi ve şans da ver o çocuklara. Türkiyenin en iyi genç oyuncu grubu bunlar ve yılardır birlikte oynuyorlar. 15 dakika Atalayı oynatırım bir recepi bir yunusu. Yavaş yavaş tecrübe kazanıp gelişip al sana yerli kaliteli bedava oyuncular.
istatistik bakmıyorum ben selçukta stat kasıyo önemli olan oyun içi grafiği topu alıp yardırıp adam geçemez bruma daha etkili bize bu tarz bir adam lazım solda mesela ribery mükemmel olurdu ama gelmez.. arda da olmaz solda katedicek adam lazım nani gelirse üzülmem ama daha iyileri var
Bruma bu sene şampiyonlar liginde ve biz onu şampiyonlar liginde hayran hayran izlerken gittiğine pişman olacağız
Nani mi Arda mı?
fenerde o naniyi göremedik manchester diyosan ayrıNaninin işi topu alıp yardırarak adam geçme zaten sen başka naniyi izledin bence
fbye kimi koysan aynı değil mi oraya giden çöpleşiyo futboldan soğuyofenerde o naniyi göremedik manchester diyosan ayrı
Duyum piyasasının gelmiş geçmiş en önemli duyumcusu.Eski forumcular iyi tanır.
bence snwjder olayında dogru olan yapıldıİtiraf etmeliyim ki revizyon bekliyordum ama bu kadar kaliteli değil..
Yönetimi tebrik edeceğim aklımın ucundan geçmezdi keşke Sneijder olayı dışında mükemmel bir transfer dönemi geçiriyoruz..