Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
mhmn - 13.08.2017 00:56[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

gese feghouli de almış aykutla Kadıköyde gese mağlubiyetine az kaldı.!!!![/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bruma mukemmel futbolcu leipzeg şampiyonlar liginde olabilir ama bruma yanlış takıma gitti diye düşünüyorum.bruma almanyada oynayamaz..biz de kalsa yeri garantiydi bu kadroyla dahada parlar bizden real barca vb vb gidebilirdi.

Bruma nın gittiği takım doğru ve ordan inanılmaz fiyatlara çok iyi takımlara gider adamı ispanyaya kiraladık orda kendini geliştirip geldi almanya da neler neler yapar ve inan onu çok ucuza sattık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zenit yan basıyor bu tabloda dedikleri doğru ise. Mancini hocam adına üzüldüm neyse zaten yeterince transfer yapmıştı.

gs dusmani beyaz tvyi ve o adini dahi anmak istemedigim kripto fetocu yalama sivaci sunucuyu izleyenleri bu forumdan banlayin gitsin

ardayı hiç istemiyorum ya uğraşmaya değmez bence adam koşamıyo bariz bir şekilde

@TrabzonDergi

Giuliano'nun menajeri Yasin Turan: "Şu duruma göre Guiliano'nun oynayamama durumu var. Bakalım neler olacak."

kesinlikle büyük yetenek hiç itirazım yok çok ucuza sattık .ben bu ışığı bir ribery de bir brumada gördüm ama bu çocuğun kariyer planlaması yanlış yapılıyor.ispanyada kendini geliştirdi sözlerine inanmıyorum bildiğin oynayamadı adamlar da opsiyonu bile kullanmadılar.bekleyip göreceğiz inşallah haklı çıkarsın bende brumayı çok severim.
Bruma nın gittiği takım doğru ve ordan inanılmaz fiyatlara çok iyi takımlara gider adamı ispanyaya kiraladık orda kendini geliştirip geldi almanya da neler neler yapar ve inan onu çok ucuza sattık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt