Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera,Mariano,Maicon,Serdar,Linnes
Ndiaye,Fernando
Rodrigues,Belhanda,Emrah
Gomis

Antrenmanda denenen son 11 şekli bu.
@aslan statistic

feghouli h.o

takımın sol kanadı sol tarafı yokmuş gibi hissettiriyo millete ,öyle yoksunuz yani.asamoah-nasriden aşagısı kesmez.

Ndiaye,Fernando
Rodrigues,Belhanda,Emrah
Gomis

@aslan statistic

feghouli h.o

yasini boşver.sinan zaten boşun teki.emrah dogru bi seçim olabilir.ama ben recep sürprizi bekliyorum.

Ben Fellainin eger cok cuzi bir maliyetle alınabilme ihtimali varsa alinsin diyorum çünkü Ndiaye ve Fernando sakatlandi mı yerine adam yok kimle oynayacaksın Tolgaylami Selçuklami?Fellaini yedek kalmaya alışkın bizde bile problem çıkarmaz bence

Cenk Ergün'ün planı şuydu;

----Fellaini,Fernando---
Feghouli-Ndiaye-Belhanda
--------Gomis--------
@aslan statistic

feghouli h.o

duyum getirdim.

@TransferMerkez

Galatasaray, Shaktar Donetsk'in 1998 doğumlu Gürcü milli sağ kanat oyuncusu Giorgi Arabidze ile ilgileniyor. (via @akrksmng)

çok övüyolar.bileklerine çok hakimmiş.gökay akpınar abi de çok iyi oyuncu dedi.

YouTube çalım yeteneği süpermiş.youtubedaki diğer videolarda oyun görüşünün de cok iyi oldugunu görceksiniz.araya pasları çok iyi.frikik de kullanıyo.

Demirören de geçen gün yabancı serbestisine karşı olduğunu açıkladı. Belli ki Terim bastırmış.

Ybancı kuralı her an deişebilir. Bu sene geçer de seneye bir anda 5'e düşerse şaşırmayın.

Acaba bjk irsey biliyor da ondan mi surekli kiralik yabanci oyuncularla ilerliyor diye aklima geliyor

ani bi kararla yabancıyı serbest bırakmak kolayda ani bi kararla kısıtlamaya gitmek zor olsa gerek. oluşacak onca zararı kolay kolay karşılayamazlar gibi geliyor.

Ndiaye,Fernando
Rodrigues,Belhanda,Emrah
Gomis

@aslan statistic

feghouli h.o

Dünya yıldızımız sinan oynayacağına emrah oynasın hiç olmazsa kendini kanıtlamak için yırtar emrah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takımın sol kanadı sol tarafı yokmuş gibi hissettiriyo millete ,öyle yoksunuz yani.asamoah-nasriden aşagısı kesmez.

Sol stoper sol bek sol kanat gelse bile yedeklerimiz leş ötesi kargaların kadro derinliği yok bizde dursun 2 yılda takımı ne hale getirmiş

çalım yeteneği süpermiş.youtubedaki diğer videolarda oyun görüşünün de cok iyi oldugunu görceksiniz.araya pasları çok iyi.frikik de kullanıyo.[/QUOTE]

Adam beyaz bruma eskilerden thomas hassler gibi de shaktar yedirir mi bize o mühim

YouTube çalım yeteneği süpermiş.youtubedaki diğer videolarda oyun görüşünün de cok iyi oldugunu görceksiniz.araya pasları çok iyi.frikik de kullanıyo.

Adam beyaz bruma eskilerden thomas hassler gibi de shaktar yedirir mi bize o mühim. Aslında Shaktarın scout ekibini alacaksın işte en büyük transfer o olur

Yav sağ kanat mariano-feghouli taş gibi oldu tamam da sol kanat böyleyken Fifa'da bile diğer kanattan saldırırlar ağzına tüküriim LAN CAROOOLEEEE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt