Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 40 gec olmus, yarin gelsin
HvN5DjI-.jpg

TapaTalK

Feghouli özel işleri sebebiyle uçağını ertelemiş. Fıkra gibi transfer. Ucagını korsanlar falan kaçırırsa şaşırmam

Şu adamı uçağa bindirip bağlayın arkadaş olmayacak böyle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manyak lan bu herif, anasna sövmediği kalmış topçuların

YouTube

Bu video super . Bu adamin seveni yoktur muhtemelen ama soylediklerini soyleyemeyenler utansin

O oyuncular ne yaptilar bilmiyorum ama bizdeki TD ler az adam olsaydi , cikip boyle delikanli gibi konussalardi taraftar geri kalanini tamamlamasini bilirdi

basta selcuk denen o hizipci varlik hakkinda bir TD adam gibi aciklama yapsaydi seyirci o stadi dar ederdi ona .. koruyup kolladikca hem milleti hasta etti hem de parasina para katti

bir antrenor de cikip "selcuk bu takimin kaptaniysa yakisir sekilde oynayacak , filanca adami almasaydim da selcuk a muhtac mi kalsaydim" deseydi coktan kurtulmustuk

diger yandan basina da iyi gecirmis , yazma ozgurlugu milletle dalga gecmek mi demis

yani bu sahsi hic sevmem ama bu soylediklerinin tam isabet oldugu gercegini degistirmiyor

[FONT=&quot]Galatasaray, Portekizce savunacak; Fransızca saldıracak. (Sabah)

[/FONT]
DHGMK5zXYAEXn0x.jpg
Garry Rodrigues hollanda doğumlu ama ailesi yeşil burun adalarından göç etmiş o yüzden Portekizce'de biliyor. Antrenmanda dikkat ederseniz portekizce konuştukları için Maicon ve Marianoyla takılıyor

Bjk Vida'yı 2-3 milyona alırsa artık yuh derim. Uyumadan araya girip alsınlar artık Denayer'le bukadar uğraşmanın anlamı yok.

HTC 10

Antalya Stadı'nın isim sponsorunun ‘OPET Petrolcülük A.Ş’ olacağı açıklandı.

kwadwooooooo

2-3 güne sol bek de gelirse haftaya osmanlıyı evire çevire yenmek lazım iyi kalktı gtleri

Feghouli 18.40'da geliyormuş ulan geleceğin gün bile eziyet çektireceksin aslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt