Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kocaman ın ne dediğini anlayan varmı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor emre mor'u 2 maç sonra yedeğe çeker.
Böyle sorunlu bi oyuncuyu böyle bi hoca yönetemez.

TapaTalK

emre mor, çok küfür ederiz ama izlemesi zevkli ve tempolu futbol oynuyor

hani futbol endustriyel bir urun diyoruz ya , emreyi alan sadece oyuncu degil taraftar , sempatizan , seyirci de almis olur .. buna eminim .. tum milli maclara gidiyorum biliyorsunuz, bu adamin girmesi icin hatim indirenler , girince mac boyunca oturup cekirdek yiyenlerin ayaklara firlamasi

o duyguyu aldim ... belki zaten futbol kulturu olup buna ac olmayan almanyada ingilterede bir anlam ifade etmeyebilir ama turkiyede bu adami alan tribunde ihya olur kesinlikle

uzerindeki forma yeni dogan ve izleyen cocuklara ilham olur ... emre mor bir sanatci ..

Haftaya Galatasaray'da bir ucak daha inebilir ?*♂️
Bahar saygılı

ASAMUUAHHHH

kwadwooooooo

Kesinlikle Bruma. Bruma %75-80 olmuş bir futbolcu fakat Emre Mor %20 olup pişmiş bir oyuncu. Diyorsanız Emre Mor'u da alıp Real Sociedad'a kiralayalım 1 yıl sonra geri alalım, o zaman olur bak. Ama Bruma bizde kalsa bu gelişimi gösteremezdi bunu da kimse unutmasın.

Bielsa hocamızın yeni kurduğu takım Lille tabiki de keyifli geçer maç ;)

Ilk yarida sanssizlik yasadi

20dkda 2 oyuncu sakatlandi

Sonra sol bekleri kotu mac cikardigi + sari karti oldugu icin onu da ilkyarida cikardi, yani ilk yarida 3 tane oyuncu degistirmek zorunda kaldi :D

Simdi de kalecileri kirmizi yedi. Oyuncu degisiklik hakki kalmadi.

Daha Bruma'yı idare edemeyen bir Köylü Emre Mor'u nasıl idare edecek merak ediyorum açıkçası

ya arkadaslar ne quaresmasi ? cidden bari adami yetenegindeki siklettekilerle karsilastiralim ... 3 gun hali sahada rabona , trivela calisin , futbolcu olmasaniz da yaparsiniz

sonra emre morun hareketlerini deneyin , hadi 3 sene benden , bakalim bir kez olsun onun her mac 15 kere yaptigi seyleri yapabilecek misiniz

bakin , futbolcularin yetenekleri genelde topla ilgilidir , iyi pas , iyi sut ...

ama emre topla degil rakiple oynuyor ... lutfen paylastigim videolarda calim yiyen ya da faul yapan oyuncularin surat ifadelerine bakin

hirvat , karadagli ya da fin ... farketmiyor , hepsinin suratinda nefret var caresizlikten ..

Emrenin en doğru adresi bencede Barcelona olur ama alt yapısına.
2-3 sene oranın eğitimini görürse gerçek anlamda bir şeyler olur emreden bence.

Barça alt yapısından önce kendisine adam çıkarsın da sonra 20 yaşındaki Emre Mor 'u geliştirsin

Barça alt yapısından son yıllarda kimse yetişmiyor maalesef hala Xavi-Puyol-Valdés gibi adamlarının yerlerini dolduramadılar Dani-Neymar gibi adamların yerlerini transferle bile dolduramıyor adamlar

[FONT=&quot]https://twitter.com/forzacimbomtr/status/896722464272769024[/FONT]

65' Lille kalecisi Mike Maignan, kırmızı kartla oyundan atıldı.

Lille, 3 oyuncu değişikliği hakkını da daha önceden bitirdi.

Allaah

kwadwooooooo

Ilk yarida sanssizlik yasadi

20dkda 2 oyuncu sakatlandi

Sonra sol bekleri kotu mac cikardigi + sari karti oldugu icin onu da ilkyarida cikardi, yani ilk yarida 3 tane oyuncu degistirmek zorunda kaldi :D

Simdi de kalecileri kirmizi yedi. Oyuncu degisiklik hakki kalmadi.

Şu adam emekli olmadan sağlam bir yönetim ile Galatasaray 'ın başında görmeyi çok isterim

Böyle adamı basının önüne atmayacak sürekli destek verecek sağlam bir yönetim olsa arkasında Bielsa bu memlekete futbolu öğretir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt