Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hani futbol endustriyel bir urun diyoruz ya , emreyi alan sadece oyuncu degil taraftar , sempatizan , seyirci de almis olur .. buna eminim .. tum milli maclara gidiyorum biliyorsunuz, bu adamin girmesi icin hatim indirenler , girince mac boyunca oturup cekirdek yiyenlerin ayaklara firlamasi

o duyguyu aldim ... belki zaten futbol kulturu olup buna ac olmayan almanyada ingilterede bir anlam ifade etmeyebilir ama turkiyede bu adami alan tribunde ihya olur kesinlikle

uzerindeki forma yeni dogan ve izleyen cocuklara ilham olur ... emre mor bir sanatci ..

İstediği pası vermeyen Bruma'yı 15. dakikada çıkaran Tudor, Emre'yi ellerinden soyunma odasının kapısına bağlar ve kırbaçla döver.

DHHcLeRW0AQjlwd

ya arkadaslar ne quaresmasi ? cidden bari adami yetenegindeki siklettekilerle karsilastiralim ... 3 gun hali sahada rabona , trivela calisin , futbolcu olmasaniz da yaparsiniz

sonra emre morun hareketlerini deneyin , hadi 3 sene benden , bakalim bir kez olsun onun her mac 15 kere yaptigi seyleri yapabilecek misiniz

bakin , futbolcularin yetenekleri genelde topla ilgilidir , iyi pas , iyi sut ...

ama emre topla degil rakiple oynuyor ... lutfen paylastigim videolarda calim yiyen ya da faul yapan oyuncularin surat ifadelerine bakin

hirvat , karadagli ya da fin ... farketmiyor , hepsinin suratinda nefret var caresizlikten ..
Emre'yi başakşehir için mi bizim için mi istiyosun sinan?
Ve bu adamı ilk defa mı izliyosun heyecanla kaç sayfadır adamı övüyosun yeni görmüş gibi

TapaTalK

Çalımdan ibaret olan bir oyuncuyu biraz daha şişirin, belki o zaman Messi diye yiyenler olabilir. Birazda adamın o kadar çalım attıktan sonra takıma faydası nedir ona baksanız belki bişeyler anlaşılacak.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Bu Bielsa manyağı ilk yarım saatte 3 oyuncu değişikliğini neden bitirdi, izleyen var mı maçı

valla renktaş 40 gündür feghouli bekliyoruz sağ kanat için :D
keşke bruma ile uzatsaydık ama adam sene başından itibaren sözleşme uzatma görüşmelerinde olumsuzmuş. ayrıca onun getirdiği para ile 3 tane sağlam topçu aldık.
daha iyi olur inşallah leipzig de.
Valla bilmem ama takım her maç resital yapardı rakip bekler ağlardı
Bizim maçtan önce kendilerini sakatlarlardı

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt