Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Mariano - Maicon - Denayer - Asamoah

Fernando

Feghouli - N'Diaye - Belhanda - Hatem

Gomis​

[FONT=&quot]https://twitter.com/HakannCavus/status/896504320786673668[/FONT]

SON DAKİKA! Asamoah, Juventus'un Lazio ile oynayacağı İtalya kupası finali maç kadrosuna alınmadı
Twitter

Doğru mu herkes bunu atiyor ama fotolarda var

kwadwooooooo

Wtf :) barça alt yapısı dünyanın en iyisi renktaş ne yaptın sen. Halen de düzenli şekilde A takıma oyuncu çıkartıyor adamlar her yıl. Kendi A takım seviyesinde olmayanları da avrupa kulüpler sırada bekliyor ki b takımlarına yollamaya genellikle tercih ediyorlar gelişimleri için.
Dünya alt yapı değerlendirmesinde otoriteler tarafından en iyi alt yapı barça nın demekte tekrar fayda var. Geçen yıl real madride gerçi kaptırmışlar birinciliği ama son 15 yılda domine ettiler bu yarışta.

Eskide kaldı be renktaşım artık '' La Masia '' alt yapısının şanı şöhreti eskide kaldı artık o ilk 11 'in çoğunun alt yapı çıkışlı olduğu valdes-pique-puyol-xavi-busquets-messi-fabregas ın filan çıktığı alt yapı nerde

Şimdi çıkardığı adamlara bakalım Sergi Roberto-Bartra-Tello-Montoya

İşler eskisi gibi gitmiyor yani alt yapıları hala işliyor olsa Puyol-Xavi-Valdes-Dani gibi adamların yerlerini doldurmuş olmaları gerekirdi şimdiden Neymar ve İniesta nın yerlerini alacak adamların hazır olması gerekirdi

Ama şimdi bakıyorsun ki Arda-Umtiti-A.Gomes-Digne-Vermaelen filan cirit atıyor takımda

Strinic son aday. Ondan önce listede üç isim var.
-askin ates

kwadwooooooo

Son dakika ; Asamoah, Juventus'un Lazio ile oynayacağı İtalya kupası finali maç kadrosuna alınmadı.

askın ates midir nedir,.onceden emindim zaten şimdi daha da emin oldum resmen twitter dan haberleri derleyip paylaşıyor.bi şey bildiği yok.paylaştığı her haber twitter da onceden paylaşılmış haberler.quakerboy u bu sene tek geçmek lazım kimdir bilmiyorum ama şu anda duyumculuktan ote her duyduğu ismi yazmayıp(nevzat dindar style)olayların gelişim şekline kadar her haberi yaptı sağolsun.

Vida icin girisim yok mu? Bi el atalim su stoper isine hashtag falan. Vida satiliksa biz almaliyiz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bu kadar iyi transfer dönemine alışkın değilim. hangi transfere sevineceğimi şaşırdım. asamoah'ta gelirse kalpten gideriz.

Asamoah zaten rotasyon oyuncusuydu kadroya girmeyişine anlam yükleyemeyiz bence

Orda apo - terim faktörü vardı
Bu kadroyu mundar eden adam bi daha teknik direktörlük yapmasın çok net

TapaTalK
Çok doğru tudora hiç kimseye sunulmayan bir kadro teslim edilecek üstelik maçlarda avrupada yayınlanacak buda extra motivasyon olmalı. Tudor ya efsane ya kestane olacak çünkü artık bir yenilgide oklar direk tudora yönelir yönetim istifa demek özellikle asamoah ve stoper takviyeside gelirse vicdansızlık olur yani tudor ya bizim ş.ligindeki hocamız olur yada koltuğunu seve seve terime teslim eder ortası yok bu işin

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt