Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Kus ucurtmaz o ikili. Ben Asamoah'nin 4lude solbek oynadigini gormedim.kısır takm oluruz sol kanadımız golcü olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kus ucurtmaz o ikili. Ben Asamoah'nin 4lude solbek oynadigini gormedim.kısır takm oluruz sol kanadımız golcü olmalı
O gerizekalilarin aldigi Negredo ne yapmis Epl.de acaba,ya Lens ne yapmis epl de ,gectim Soldado ne yapmis Epl de,zaten Epl de iyi isler yapan adamin Tr ligine yolu dusmusse(dususte.olanlar haric)beyin.kanamasi geciriyor oldugundan suphelenirim
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha geçen hafta juve 8 istiyor haberleri vardı. 4,5 kabul ettilerse zaten hemen alırız asamoahın başka talipleri çıkmadan işi bitirmek lazım.Nevzat aspor da konuşuyor ona göre juve asamoah için 4, 5 milyon istemiş biz bu bonservisi düşürmeye çalışıyormuşuz. Sol stoper için acelemiz yokmuş ahmet ve serdar ın durumuna bakılacakmış iyi oynarlarsa sol stoper alınmama ihtimali varmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yusuf (sinan) ve okay (tolga) gelebilir
Okay bizde oynayamazyusuf (sinan) ve okay (tolga) gelebilir
Kus ucurtmaz o ikili. Ben Asamoah'nin 4lude solbek oynadigini gormedim.
Tavares denen elemanın bonservisi 145 bin Euro.Selçuk 1 maç oynamasın parası çıkar.
Yapamaz demedik te Junior alinabiliyorsa ustune atlanmalidir.ben gördüm,ayrıca Riera ile bile sol bekte harika işler çkmıştı,Asamoah sol bekte yapamaz demek yanlış duruyor
Agueroyla sende oynasan yapardin biseyler sankiNegredo 13/14 Agüeroyla iyiydi yalnız
Soldado rezil oldu
Yapamaz demedik te Junior alinabiliyorsa ustune atlanmalidir.
Arada pozisyon bile değişirlersol açik Asamoah
sol bek Junior
dehset bi sol kanat olur