Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar 2 sene arka arkaya sampiyon oldu butun ulke nefret etti. biz 4 sene oldugumuzda bile bizden bu kadar nefret etmedi diger takimlar. biz sampiyon olamassak bu sene fener 4. yildizi alsin daha iyi.
Kargalari pek hatirlamiyorumda fenerliler baya baya kuduruyordu 96-2000 arasi. :asd22:

antuda biri feghouli valenciada sıradışıydı,çok teknikti ama şu an kapalı kutu,westhama gidince döküldü demiş :D gecen sene asıl westham döküldü.feghouli 10 maçta sonradan oyuna girdi,11 maç ilk 11 başlayıp 6 sında oyundan cıktı ama neyse boş yere çene yoruyoruz ya :D

2 tane cakınca kapalı kutuyu görürsünüz:D
Hayirdir Sergen niye sorularima cevap yazmiyosun?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

İyi nöbetler malatyam koydu şikeci bülente azubuikeye çökmek lazım daha parlamadan iyi oyuncu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durumumuzu Monaco'ya benzetiyorum biraz. Kurzawa'yı Psg'ye sattıkları sezonda ş.liginde rezil bir futbolla Valencia'ya elenmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam başka bir takımda olabilir. Hatta teknik direktörlerini neden kovmadıklarını düşünmüştüm. İki sene içinde muazzam bir takım oldular. Bence bizde an itibarı ile çok iyi bir sezon geçirebiliriz. Tudor da kariyer yapabilir diye düşünüyorum.

sinan_engin_fenerbahce_taraftari_kendini_kandirmasinqU.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mbappe gelirse büyük temizlik yaparlar.

Di maria 50, Aurier 30, Draxler 50 desen 130 milyon geliyor neredeyse mbappe parası.

Trapp
Alves Silva Marq Kurzawa
Veratti Matuidi Mario
Neymar Cavani Mbappe

Gibi gibi

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Di Maria ve Draxler aynanda giderse hata olur bence Moura-Draxler gider giderse.

kwadwooooooo

Bu Selçuğun gücü nereden geliyor? Ne hikmetse bi allahın kulu kesemedi şu herifi. Sakatlanmıyor da hayırsız.

nasıl sakatlansınki oyunun hiç bir bölümünde yok top ayağına gelir gelmez hemen en yanındaki adama vererek oynuyor yıllardır.Daha da kötüsü hiç gidecek gibi durmuyor eğer bu kadronun içinde oynamaya devam ederse bu adam şampiyonluk filan yalan olur

Burak Yılmaz > STSL Forvetleri x2 diyebilir miyiz?

Şu trabzondaki pereira ne çirkef adam televizyona kafa atıcaktım ya bu portekizlilerin genlerinde mi var anlamadım ki bruno alves, pepe vs vs......

Bu 14 yabancı kuralında 11 tanesinin 21 kişilik kadroda olması ve kalan 3 yabancının kadroya alınamaması çok enteresan.
3 tane yabancı öyle veya böyle (kadro dışı,lisans olmaması) bir şekilde oynayamayacak heralde.

Geçen yıl 14'tü bu yıl 11+1+2 kuralı. Yine 5+0+3+3938200 gibi saçma sapan kurallara geri döndük.

Juventus cephesinden Asamoah için olumlu haberler geliyor. Asamoah için önümüzdeki hafta önemli gelişmeler olabiir.

@volkan yilmaz

kwadwooooooo

Geçen sezon Milan'ın evinde oynanan ve 2-1 Napoli'nin kazandığı maçı izledim az önce. Strinic gelirse ağır sıçtık o kadar diyeyim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt