Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Mariano Maicon Serdar Asamoah

Fernando Badou

Feghouli Ben Arfa Belhanda

Gomis

Nasıl heisler

Türkiye LYS dördüncüsü

Fatih Terim lazım bize sadece şu hakemlerle uğraşsa yeter.Tudor la olacak iş değil bu sene çünkü belli oldu ki hakemler yine şampiyonu tayin edecek.

Nasri'nin Galatasaray'dan istediği yıllık maaş bonuslar ile beraber 6 milyon euro'yu geçiyor.
Volkan yilmaz

kwadwooooooo

ulan sinan engin anladık fanatik tinercisinde, senin şımarıklığını sene sonunda görücem. gidip istediklerini alıyorlarmış, şampiyonlar liginden çok , beşiktaşı tercih ediyorlarmış. ulan sen kimsin lan. 2 sene şampiyon oldu, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN 3. büyüğü, liverppoldan 8 yemiş bir takımsın. ulan şımarın şımarın.

Arda bonservisi ile alınırsa Fatih hocam Galatasaray defterini komple kapatır.

Benim bildiğim Dursun Arda'ya 10 verir. 8+2 yaparız,

@Engin ŞİŞMAN Üstadım da kar'a geçtiğimizi beyan ederse sorun kalmaz.
2.5 milyondan 2 sene kira, 7.5 milyon da satin alma opsiyonu. bu is tamamdir. kimseyi bulamazlar suan bizden baska isteyeni olmaz arda'nin.

Valla gelmezci tayfadan değilim ama bana niyeyse transferi kapattık gibi geliyor saçma sapan 1-2 isim belki daha olabilir ama kayda değer bir süreç yaşayacağımızı sanmıyorum.

-------------------Muslera-------------------

Mariano-----Maicon------Sakho (?)----Asamoah

----------Fernando---------Ndiaye--------------

Feghouli-----------Belhanda--------------Arda

---------------------Gomis------------------------

O kadar transfer yaptık çift forvet-3lü forvet maça çıkalım dense forvet yok şaka gibi,doumbia gibi sprinter forvet lazım,boştaydı adamı almadık ah ulan ah

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-------------------Muslera-------------------

Mariano-----Maicon------Sakho (?)----Asamoah

----------Fernando---------Ndiaye--------------

Feghouli-----------Belhanda--------------Arda

---------------------Gomis------------------------
Bu kadro o Sinan Enginin koca göbegini bile delip gecer...

22 gün kaldı transfer döneminin bitmesine...

Arda gelirse mucizelere bağlı şampiyonluk ihtimalimiz sıfıra iner, imkansız hale gelir. Bize tek faydası kankisi Leşçuk ile beraber Tudor'u çıtır çıtır yerler.

asamoh bu hafta bitsin artık.forveti de ingiltereden kiralasınlar.stopere italyadan biri bakılabilir.sol açık içinde nasri,arda artık hangisi oluyosa.olmadı iturbe gelsin.veyahut benficadan carillo

valla aga fbyide izledim bjkyide. Lens medel negredo girerse belki bjk 1-2 tık daha etkili oynar vida gelirse kıpırdanabilir hakem etkisiyle vs ama biz adam akilli kalitede 2 3 transfer yapsak dagitiriz... tudor mudor bahane net bir sekilde kadro kendi kendine şampiyon olur çünkü ligin kalite artti vs fasa fiso.. takım oyunu yok zaten bireysel işe bakiyor baya. Ortasahamiz ve feghouli-mariano kanadi çok onemli bir silah
Keza belhanda-gomis'te yolunu bulursa terminatör olacak adamlar.. sol tarafa asamoah kalitesinde 2 adam alırsak ve üstüne güzel bir sol stoperle süslersek bunu(denayer değil) 10 numara olur..

kwadwooooooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt