Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denayer'i istiyordum ama şuan istemiyorum. tecrübeli bir sol ayaklı stoper alsınlar yaşının önemi yok fazla. 30'u gecmese yeterli benim icin. sampiyon olalimda gerekirse 40 yasindaki adamlarla olalim. Fantezi yapmaya gerek yok hiç genc oyuncu yasli oyuncu muhabbetiyle. Tek hedef şampiyonluk olmalı. Adam akıllı tecrübeli, oyun kurabilen, uzun top atabilen, hızlı bir sol stoper...
Vida bu ozellikleri tasimiyor ama oda olabilir.

kwadwooooooo

sn dursun başkanımızı barcelonaya 1 günlüğüne ödünç verebiliriz,alem başkan görsün..

Yalnız Rıdvan ne der bilmem de Galatasaray Başkanı'nın bir hocanın ayağına gidip boş dönmesi kepazeliktir.
Şuanki galatasaray başkanı gelmiş geçmiş en vasıfsız en gereksiz başkandır. 2 koca boş yıl. 3. Sü de yolda. Transferlere aldanmayın. 34. Haftaya kadar iddamız devam etsin
Tff bjk fb medya o hafta şampiyonluğu bize kaybettirip klübü de başkanı da alay konusu yaparlar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla aga fbyide izledim bjkyide. Lens medel negredo girerse belki bjk 1-2 tık daha etkili oynar vida gelirse kıpırdanabilir hakem etkisiyle vs ama biz adam akilli kalitede 2 3 transfer yapsak dagitiriz... tudor mudor bahane net bir sekilde kadro kendi kendine şampiyon olur çünkü ligin kalite artti vs fasa fiso.. takım oyunu yok zaten bireysel işe bakiyor baya. Ortasahamiz ve feghouli-mariano kanadi çok onemli bir silah
Keza belhanda-gomis'te yolunu bulursa terminatör olacak adamlar.. sol tarafa asamoah kalitesinde 2 adam alırsak ve üstüne güzel bir sol stoperle süslersek bunu(denayer değil) 10 numara olur..

kwadwooooooo

pepenin hatasını gördün mü...2 maçtır sıcışlarda.riskli bi transfer olmuş gerçekten de.medel idare eder bi transfer ama stoper için çok kötü.negredo belki de cenki kesemiycek.uyum sağlayamazsa..lens tabiki iyi transfer. ama dediğin gibi hakemler faktör.fener giuliano ceza almazsa valbuena ile hücumda etkili olur ama valbuena çok yorulacak gibi.

bize gelince yarın önce galibiyet,sonra da kalan 4 transferi bekliyorum.çok sıkıldım artık.koyup geçelim hepsine.

pepenin hatasını gördün mü...2 maçtır sıcışlarda.riskli bi transfer olmuş gerçekten de.medel idare eder bi transfer ama stoper için çok kötü.negredo belki de cenki kesemiycek.uyum sağlayamazsa..lens tabiki iyi transfer. ama dediğin gibi hakemler faktör.fener giuliano ceza almazsa valbuena ile hücumda etkili olur ama valbuena çok yorulacak gibi.

bize gelince yarın önce galibiyet,sonra da kalan 4 transferi bekliyorum.çok sıkıldım artık.koyup geçelim hepsine.
Valbuena da birkaç haftaya mala bağlar. Nereye kadar taşıyacak yahu takımı. Bu salaklara uymaya başlar o da...

Yedek forvete Vagner Love'yi çakacaksın aslında ucuza. Oyuncunun aklına girdikten sonrası kolay...

valbuena sakatlanir falan illaki gücünü, kondisyonunu kaybeder. Kamp döneminde ağır çalışmadılar sanırım yaş ortalamasindan dolayi, iyi başlamak adına ligin ortalarina doğru düşüş yaşarlar. medel'i negredo'yu falan sırf isimlerinden dolayi sayiyorum yoksa tempolarini kaybetmiş oyuncular çoğu. lens dışında..
medel eski medel degil, negredo kötü bir oyuncu degil ama statik kalacagi icin cenk ondan daha verimli olacak bu kesin. Q7 bu gidisle yedege oturur lens oynar, ozi-atiba ile ya pazara giderler ya mezara giderler medel-ozi ilede pas trafiğini bozarlar. Stopere koyarlarsa yine aynı durum olur.
Yarin güzel bir macla iyi bir enerji yakalayabiliriz.
Asamoah kalitesinde sola 2 adam al ok, 1 de stoper ya da yedek forvet al keyfine bak. ben olsam stoper alırdım.

Yeni Malatya'nın sahası niye halı saha gibi? Formaları da reklamsız kalmış gariplerin ama 3 tane çakmışlar. Siyahi kalecinin "adam adama" repliği baya iyiymiş bu arada baya iyi Türkçe konuşuyor anlaşılan.

bakalım bızım herıfler yarın nasıl oynucak

bu yil zevkli bir lig izleriz diye umuyordum ama çöp. fransizlar falan asla izlemez şu günden sonra. Hakemden falan dolayida değil sadece 1 faul oluyor 10dk yerde yatıyor cavurun oğulları. Yeni gelen transferler bile kapmış bu huyu, 40 yildir super ligdeki oyuncu gibi zaman geçiriyor. Topun oyunda kaldığı süre çok çok az. Araplar yanlış ligi aldilar malesef..

kwadwooooooo

Durica'nın şu Traore'ye yaptığı hareket nedir Allah aşkına? Artık görüntüyle ceza vermeleri gerekiyor. Şerefsizlik resmen.

Yarın Selçuk-Fernando başlayıp Belhanda'yı kanata, Ndiaye'yi de 10 numaraya alırsa %99 puan kaybedeceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yeni malatya maçının özeti izleyin.dia kalite gerçekten.fener alabilirdi bence,hiç fena olmazdı.ama musa cagıranı özellikle izleyin.bi de sonradan girmiş oyuna.hücumda ayaga net paslar atıyo.düşerken bi uzun top atmış vırsajevice şahane.musa cagıranı almalıyız.

eren gomis ocağa kadar idare etsin,
Sol stoper
Sol bek
Sol kanat
Hayırlı işler

Rıdvan Dilmen: "Lucescu Galatasaray ile alay etti. Lucescu, 31 Temmuz'da Milli Takımla anlaştı. 1 Ağustos'ta Dursun Özbek Romanya'ya gitti."

Rıdvan Dilmen: "Lucescu, Yıldırım Demirören'e 'Tamam.' diyor ama ertesi gün Dursun Özbek ile alay eder gibi görüşüyor."

Rıdvan Dilmen: "Yazık değil mi Dursun Özbek'e? Gül gibi adam. Temiz adam. Madem anlaştın, neden ayağına getiriyorsun?"

Rıdvan Dilmen: "O kişiler, Lucescu Galatasaray'a gitmesin diye kendi gazete müdürüne Alzheimer haberi yaptırdı."

Rıdvan Dilmen: "Ben Fenerbahçeliyim ama yabancı biri gelip koskoca camia ve başkanıyla alay edemez."
Arkadaslar Rıdvanin ağzına gelmeyin Rıdvanin Enson düşünecegi şey Galatasaray'ın menfaatidir. Ters pisikolojiyle dursun Özbeki itibarsizlastirmaya çalışıp bize zarar vermek istediği aşikar oyuna hemen düşmemek gerekir...

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Musa Çağıran > 5x selcuk
Selcuktan nefret ettigimden demiyorum tarafsiz bakincada öyle malesef rezil

kwadwooooooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt