Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Melih Sönmez alinti yapacaktim olmadi. Son mesajina (Arda) ithafen

Ekli dosyalar

• IMG-20190708-WA0000.webp
    IMG-20190708-WA0000.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 165
Diagne zaten öyle veya böyle satılacak da Linnes&Fernando ve Yunus gibi gündemde adı geçen biraz daha sürpriz adamların satışlarını gerçekleştirebilirsek o zaman Cuéllar gibi Wamangituka gibi transferleri kovalayacağız bence bu saate kadar beklenmesinin sebebi de bu

Napoli olsa ne yazar kesin bir pislik var fenerin yedek topçusuna hemde geçen sene bedavayken almamışlar. Diyeceğim ki fenerde oynadı patlattı burada da oynamadı. Sanki İtalya ligi çok temiz koç vermiştir el altından hülle yapmışlardır. Aynı olay kesin atınç nukan denen davar da falan da yapıldı eminim

italyan mafyası için basit işler bunlar

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagotomo
Cueller
Feghouli-Belhanda-Banega-Babel
Xxx

Aboubakar vari bi forvette aldık mı deymesinler keyfimize.

Bugün ki fotolarda hep mitrolyu ön planda idi bu adam daha 31 yaşında santrafor için kötü yaş sayılmaz. Form tutturup oynarsa çok enteresan bir katkı da yapabilir. Ama dışarıdan motive edilmesi zor bir tip gibi duruyor nasıl olacak bilmiyorum.

Reşit Ömer Kükner: "Son dönemde giderek yoğunlaşan Galatasaray-Arda Turan yakınlaşması haberlerini yapanlara şüpheyle bakıyorum. Sırf gazetecilik güdüleri ile açıklanamaz bunlar. Sıkı bir PR kampanyasının eşgüdümlü adımları."

vizyoncuyu gaza getirip aldırtacaklar fbspora:)

Hayalindeki kadroda Babel ilk 11 mi

Yani Neymar olsa daha iyi olurdu.. Hem Paris’ten de ayrılmak istiyormuş ama Babel’i yeni transfer ettik.. Şaka bi yana
Kadroyu satılması gerekenler ve yerlerine hayal ettiğim futbolcular olarak yazmak istedim..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener ve Besiktas transfer sikesi yapiyo arkadas biz son 2 senenin gol krallarini dogru durust satamiyoz adamlar gotu boklu adamlari 10 dan asagiya satmiyor

3e3daed22660e9e940d56657b65eeb5c.jpg

Beyler hocanın giydiği tshirtü nerden bulurum bi el atın lütfen

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt