Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.439
- 790
- 873
Kolombiyalı ön libero Cuellar için ilk teklifi reddedilen Galatasaray, 8.5 milyon € ile teklifini rezerve etti.
(Coluna do FLA)
Kaynak cacik malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolombiyalı ön libero Cuellar için ilk teklifi reddedilen Galatasaray, 8.5 milyon € ile teklifini rezerve etti.
(Coluna do FLA)
Hayalindeki kadroda Babel ilk 11 miBir hayali kadroda ben yapayım..
Nando
M.J.Aarons Luyindama Marcao J.Lewis
Barrios Cuellar
Feghouli(Mor) Banega Babel
Wamangituka

13 milyon yatırdıkları adamı bizim gibi (Diagne) öyle kolay kolay göndermezler.
Bu transferde sorun çıkarsa zaten Celta'dan çıkar.
Emre ile anlaşmanın bir haber değeri veya sevinilecek yanı yok.

Napoli olsa ne yazar kesin bir pislik var fenerin yedek topçusuna hemde geçen sene bedavayken almamışlar. Diyeceğim ki fenerde oynadı patlattı burada da oynamadı. Sanki İtalya ligi çok temiz koç vermiştir el altından hülle yapmışlardır. Aynı olay kesin atınç nukan denen davar da falan da yapıldı eminim
Ya herhalde ben çekmeyeceğim kurayı yahu.Kura yonetim tarafindan cekilsin ben fake hesabina almadigini nereden bileyim
(Coluna do FLA)
Afrika kupasını izlemeye gitti bitince dönecekSavas Corlu: kap calismasini yapanlardan kimse kalmadigi icin bildirim yarina kaldi.
Biz de son zamanlarda goremiyoruz @Hayri Cund
Reşit Ömer Kükner: "Son dönemde giderek yoğunlaşan Galatasaray-Arda Turan yakınlaşması haberlerini yapanlara şüpheyle bakıyorum. Sırf gazetecilik güdüleri ile açıklanamaz bunlar. Sıkı bir PR kampanyasının eşgüdümlü adımları."
Keşke gitse ama hiç gideceğe de benzemiyor. Benim kafamdaki ortasaha
———cuellar
Banega———-Seri
ama gel gelelim bu belhanda kesinlikle gitmez
Hayalindeki kadroda Babel ilk 11 mi![]()
Abdelkader Keita’dan sonra ilk kez içerde taraftarı coşturacak rakibi çalım manyağı yapacak bir oyuncumuz var. Bu bile yeterli, yıldız ışığı var çocukta.