Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kostasin sorunu fizikten ziyade cok hareketsiz olmasi.diagne de benzer sekilde.

emre mordan medet umacak kadar caresizsek gecmis olsun
Emre Mor'a kurtarıcı olarak bakmıyor hiç kimse. Onyekuru'da gelirse Feghouli, Babel, Onye ile ligin açık ara en iyi kanatları bizde olacak zaten.
Emre büyük yetenek ama beyin özürlü kabul ediyoruz. Büyük ihtimalle bonservis bedeli vermeyeceğiz makul bir yıllık ücrete oynayacak ve yedek kulübesinde koz olacak. Tutarsa büyük kazanç, tutmazsa milyon euro'lar kaybetmeyeceğiz en azından.
Bilal'e anlatır gibi anlattım ama senin gibiler başka türlü anlamaz.

Saaaa

e7101f98a4d92d6a052c622edd94ae79.jpg

Kostasin sorunu fizikten ziyade cok hareketsiz olmasi.diagne de benzer sekilde.

Geçen sezon Marsilya Teknik Direktörü Garcia en çok bundan yakınmıştı. Çok statik futbolcu koşmuyor demişti.

Bana sorarsan kalmalı. Zaten 2. forvet olacak. Fit bir kostas her zaman bu ligin üstündedir. İyi bir hamle oyuncusu olur. Evimizde baskılı oynadıgımız çogu maçta tabelaya etki eder

adamı 30a vermemişler devre arası bizimkiler 8 öneriyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cuellar has a €70m (just over £60m) release clause in his contract. But Flamengo are aware of West Ham’s approach and it seems like they will accept €30m. :red:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

--------------------Muslera---------
Linnes---Luyindama-----Marcao------Nagatomo
------------Banega-----------Donk---------------
Emre Mor----------Feghouli------------Onyekuru
-----------------------Babel------------------------

CL deplasmanlarında kuvvetli rakiplere karşı büyük tehdit oluşturacak şekilde çıkılması gereken kadro. Rakibi geride karşılayıp oyunu sürekli soğutup bir anda hızlı çıkıp vuracaksın.
donk yerine seri ya da cuellar koy mis gibi kadro

Onyekuru mu takımda kalsın ,emre mi gelsin de ben oyumu onyekurudan kullanirdim

Onyekuru bize uzun vadeli bir kazanç sağlamaz. Opsiyonsuz kiralarsın, topunu oynar, şampiyonluğa katkı sağlar gider.
Emre Mor (tutarsa) 2 sene muazzam katkı sağlar, +20m para kazandırır, gider.Yabancı sınırı muhabbetinde de caydırıcı ve/veya el kuvvetlendirici olur.

Muslera
Nagatomo-Marcao-Luyindama-Linnes
Cuellar-Banega
Feghouli-Alex Teixeira-Babel
Mitroglou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt