Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’daki geleceği henüz netleşmeyen Mbaye Diagne için flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçen sezon ligde 30 kez fileleri havalandıran Senegalli oyuncu için İngiliz ekipleri Brighton, Southampton ve Crystal Palace’ın devreye girdiği öne sürüldü.

fanatik

Emre onyekuru dan daha büyük etki yapar yeterki fazla bencil onyamasin

Takmamız lazım bjk 2.yarı lige tutunabildiyse yegane sebebi buraktır... Cagne geçen yılki performansıyla devam ederse sonumuz hüsran olur..Ya gidecek ya da kendine çeki düzen verecek kesinlikle kalitesiz bir forvet olduğunu düşünmüyorum ağır kafası kırık
Diagne bence kaliteli oyuncu ama dediğin gibi manyak. İyi bir kamp ile bence yine 20 küsür atar ama malca hareketleri bırakması lazım. Kasımpaşa maçlarında iyi koşuyordu adam bize geldi adım atmadı olay kalite değil zaten

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fernando francisco reges

transferini kolaylaştırmak için ihtarname olayını medyaya sızdıran arası cenk ergün'le de iyi olan menejeri. yani taraftar yönetime gereksiz yere giydiriyor bu konuda.

nitekim sevilla ile anlaşmasını basına açıklayan da menejerinden gelen rica ile cenk ergün.

resmen monchi-fernando'nun menejeri ve cenk ergün dümen kurmuşlar.

sokarım banega'sına. bana göre galatasaray acilen bu transferden vazgeçtiğini açıklayıp başka alternatiflere yönelmeli.

fernando da iyi futbolcudur. açıklarız bonservisini, sevilla istiyorsa gelir yatırır. yatırmazsa bu sezonu da galatasaray'da geçirir.

roque mesa transferi banega transferinden bagımsız yürütülüyor .Galatasaray fernando-banega takası hakkında görüşürken roque mesa eger bonservisini alırsa Galatasaray bu transfer için de devreye girecek(ali naci küçük)

mesa bonservisini alamazsa Galatasaray SERİ için girişimlerini sürdürecek (ali naci küçük)

cenk ergün oturduğu yerden zarar verdi kulube. dersen ki ben fernando ile konustum sevilla ile anlasmıs işte adamlara koz vermiş olursun
Bunda yanlış bir şey yok oyuncunun istediği zaten bariz, Sevilla yönetimi de bunu biliyor.

Banega'nın bizi istemesi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt