Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Mac olsa da emre mor'u izlesek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Delph6 numara için cidden kim düşünülüyor acaba,tüm kadroyu kafamda yazabiliyorum 6 numaraya gelince tıkanıyor
Halen heyecanlıyım.
Diagne bence kaliteli oyuncu ama dediğin gibi manyak. İyi bir kamp ile bence yine 20 küsür atar ama malca hareketleri bırakması lazım. Kasımpaşa maçlarında iyi koşuyordu adam bize geldi adım atmadı olay kalite değil zatenTakmamız lazım bjk 2.yarı lige tutunabildiyse yegane sebebi buraktır... Cagne geçen yılki performansıyla devam ederse sonumuz hüsran olur..Ya gidecek ya da kendine çeki düzen verecek kesinlikle kalitesiz bir forvet olduğunu düşünmüyorum ağır kafası kırık
Alırız da, Bartali ile bir kamp dönemi görmesi gerekir.alexis texası alamayız sanmam
Alırız da, Bartali ile bir kamp dönemi görmesi gerekir.
Bunda yanlış bir şey yok oyuncunun istediği zaten bariz, Sevilla yönetimi de bunu biliyor.
cenk ergün oturduğu yerden zarar verdi kulube. dersen ki ben fernando ile konustum sevilla ile anlasmıs işte adamlara koz vermiş olursun