Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten ilginç fb para dilendi durum vahim ceza alıcaz dendi ve ffp olayı varken kimseyi satmamışken transferler yapıyor ne bizim tarafli medyamız ne uefa henüz bişey çıkmadı .Eljif denen adama hergün fiyat artırılıyor biz Diagne gol kralı şampiyon takım ama alıcı bulamıyoruz .Maalesef yönetim zayıf kalıyor hem transferlerde hem medya baskınlığında .Bu iş apo ile olmaz ve yine son dakika diagne satılacaksa işimiz çok zor

gerçekten ilginç fb para dilendi durum vahim ceza alıcaz dendi ve ffp olayı varken kimseyi satmamışken transferler yapıyor ne bizim tarafli medyamız ne uefa henüz bişey çıkmadı .Eljif denen adama hergün fiyat artırılıyor biz Diagne gol kralı şampiyon takım ama alıcı bulamıyoruz .Maalesef yönetim zayıf kalıyor hem transferlerde hem medya baskınlığında .Bu iş apo ile olmaz ve yine son dakika diagne satılacaksa işimiz çok zor
nesi ilginç gözü karartcaz dedi ya a.k o.ç

Genel olarak başarılı ama transferde net başarısız bizim yönetim. bu yaptığım yorum bugunun yorumu değil. adamlar dediğim gibi yaptıkları hatadan zerre ders almıyorlar
Bak bu dediğine katılıyorum ama lütfen Koskoca Galatasaray camiasının başkanını zenginliği ile ün yapmış yalı çocuğu ile kıyaslama.

Daha once Fikret ormanin astronomik rakkamlara futbolcu satislari ve simdi Elif transferinde yapilan bu acik hullenin aynisini yonetim acilen bizim satis listesindekiler icin uygulamali. Rekabette cok geri kaliyoruz. Klup ici gorevlendirmeler de liyakat merfumu yok. Bu yapilan hulleler, bizim klupte bu isten sorumlulara atom bombasi formulu gibi geliyordur.

Malın kötü bile olsa onu allayip pullayip satabilmek asıl beceri işidir mesela seksomanyak fiko bunu iyi yapıyor
Düşünün şampiyon olduk hiçbir oyuncuya teklif yok
8jk şampiyon olsa düşünün kaç oyuncuyu satardı

2 sezon üst üste şampiyon olup ardından CL'de gruptan lider çıktılar. Dişe dokunur tek satışları Cenk Tosun. Oyuncu satışındaki en önemli kriter yaş. Biz de son 2 sezonda Bruma, Garry, Nidaye ve Ozan Kabak gibi oyuncuları çift haneli rakamlara sattık. Bana göre gitmekte direten ve 34'üne girmek üzere olan Gomis'i 6'ya satmak da başarı.

Oyunculara teklif olmadığını nereden biliyorsun?

Transfer sezonu henüz bitmiş değil. Diagne ve Belhanda da çift haneli rakamlara satılacaktır tahmin ediyorum.

Mesut Özil için eşi Amine Gülşe Özil: "Ben iyi bir Galatasaray taraftarıyım. Tabii ki Mesut'un da Galatasaray formasını giymesini arzu ederim"

D-9G6pGWwAAyqBf.jpg

Londra'da bir Aslan var

21 yasinda. Italya ikinci liginden almislar, bonservisi 8m. Gecen sezon 30 macta 10 golu ve 12 assisti var. Ayrica Club Brugge tarihinin en yuksek bonservisli transferi

Bunlar josefi de bi preimer kulübüne kakalayacaktı ,o ise benziyo biraz da eljif denen kazmanin hikayesi.bi boka yaramadı sene boyunca.gecen aldığı süreyi koymuştum buraya.kadroda olmadigi,30 dk mi ne oynadığı bazı maçlar vardı.harbiden tuhaf bi iş...bi pislikler dönmüştür yine.ama işte o para da muriqiye,altaya,deniz turuce,fejsaya falan gider.neticede futbolcu aldilar futbolcu satmak zorundalar

Üzerine para almayacak isek Fernando-Mesa takası bayağı gereksiz oldu. Maaşı 2m'yi geçmese bari.

Berke ile barışı aldıklarında herkes işte böyle gençleşme lazım diyordu:) adamlar topa dokunamadan üstüne birde küme düşüyorlardı. Bu ülkede başarı gelmezse duramazsın o koltukta. Başakşehirde ilk başlarda öyle başladı sonra takım huzur evine döndü. Şimdide sıra fenerde takım tamamen toplama tecrübeli oyuncular ile oluşturuluyor ama yine babayı alacaklar. Sisteme göre oyuncu alamazlar bir sistemleri yok. Haa diyeceksiniz ki bizde çok mu var hayır yok ama mevcut hoca taraftar ve bu kenetlenme ile favori her zaman biziz. Başak ın sistemden çıkaran biziz uzay takımı beşiktaştan eser kalmadı fner zaten rakip değil emin olun 2 orta saha ile ts den başkası yaklaşmaz bu sene yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt